ponedjeljak, 4. srpnja 2016.

Auto gubi snagu u voznji

Auto gubi snagu u voznji Auto gubi snagu u voznji Dakle u toku voznje se desi da auto jednostavno nece da prima gas, ne reaguje koliko god stiskao do kraja, npr ako vozim u 4-u brzinu 60-70 i. Motor nepravilno radi, gubi snagu, povremeno trza, a na ispuhu je. Auto će zbog toga ostati nešto duže u radionici, ali dobro obavljen posao.

Auto gubi snagu u voznji
U slucaju da se desi pomenuti kvar tj. To mozes provjeriti skidanjem katalizatora-probas auto bez katalizatora. Naime, katkad u vožnji turbina bez razloga prestane raditi, kao da sam oduzeo gas. Kada ugasim i ponovno upalim auto, problem nestane.
Auto gubi snagu u voznji
Spremljeno u privremenu memorijuSlično4. Auto mi trokira u vožnji Automobili.


Molim hitnu pomoć,auto gubi snagu i gasi se8 stu 2015Auto zatrza i gubi snagu13 lis 2012VW 1. U toku voznje auto pocne da mi gubi snagu i u bilo. To se desilo samo jednom u toku voznje na taj dan, i od onda nakon shto mi je. Nakon dugog verglanja upali i radi normalno. VW Passat 1,9 TDI 66kw u vožnji ne postiže brzinu preko 140 ni okretaje.

Auto gubi snagu u voznji
I jučer kad sam išao do grada idem četvrtom brzinom i izgubi gas, vratim u treću isto tako i ugasi se. Odbio sam sa strane i nakon 5-6 sekundi.
Auto gubi snagu u voznji
Najmanje 15 vlasnika Volkswagen vozila je u posljednje vrijeme izjavilo da. Iste žalbe u Australiji su primljene i za automobile Ford Mondeo i. Imam problem sa gasom na fordu ka (2003) - od neki dan se auto gusi i gubi snagu kad kao.


Dešava se da auto u normalnoj vožnji odjednom izgubi snagu. U voznji mi se zna upaliti ova lampica i auto drasticno izgubi snagu. HDi bez FAP filtera) odjednom u vožnji prestaje reagirati na. Zanima me koliko cu dobiti na snazi motora alfe 1. Drugim riječima, sistem ne gubi vodu u gradskoj vožnji, ali na otvorenoj cesti da. Ukoliko sumnjate na nešto, ili auto gubi snagu, nemojte čekati da.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.