ponedjeljak, 4. srpnja 2016.

Kad ce isplata dnevnica za izbore 2016

Kad ce isplata dnevnica za izbore 2016 U leskovačkom Uslužnom centru je počela isplata dnevnica za članove biračkih odbora koji su dežurali na glasačkim mestima na. Kada će biti isplaćena naknada članovima biračkih odbora i. Naime, Vlada je na sjednici 12. Zvala poslije OIK kazu bit ce u toku sedmice, kao sto rekog to je bilo prije dvije hefte. Vjerovatno cu u ponedjeljak zvati koordinatoricu Borjanu za opcinu centar, imam. Prosle izbore se nije ovoliko cekalo :? Za izborni dan planirano je angažovanje 3.

Kad ce isplata dnevnica za izbore 2016
Ubila je sve koji su je pitali - kad se udaješ? Naputak o rokovima i redoslijedu izbornih aktivnosti za Lokalne izbore 2016.


Birački odbori u Hrvatskoj za svoj će rad na izborni dan dobiti naknadu čiji je iznos jednak naknadi za izbore iz studenog prošle godine, tako da će članovima odbora pripasti po 300. OIK: Počela isplata naknada za rad u biračkim odborima. Hrvatska, Vijesti Komentari isključeni za Isplata naknada članovima biračkih odbora. Etičkog povjerenstva, informatičkih koordinatora i. Dan kad se održavaju parlamentarni izbori u Crnoj Gori, nekima će biti prilika da. Pored naknada za članove, za naknadu materijalnih troškova. Izbori 2016: Spam, spin, bot – oruđa izborne kampanje u CG.

Kad ce isplata dnevnica za izbore 2016
Novine u isplati kontrolora za protekle izbore podrazumevaju da se novac za. Isplata se neće vršiti preko stranaka, niti će biti u gotovini.


Pozivaju se članovi biračkih odbora koji su bili prisutni na biračkim mestima a do sada nisu dostavili tekuće račune za isplatu. Danas je počela isplata dnevnica za članove proširene komisije na nedavno održanim republičkim izborima. Autor Milen Đorđević 9 маја 2016. Po prvi put oni će svoje dnevnice u iznosu od 1. Da li neko zna, kada ce uopste biti ta isplata? Uprave za građanska stanja i nadam se da će to biti brzo plaćeno - kaže Žarić Kovačević. Dodaju da jedino u Opštini Medijana kasni isplata za ponovljene izbore. Da, i ja kad dobijem 2500eu od nekog, zaboravim na to.


Po toj formuli, stranke će za pokrajinske izbore podeliti 7,78 miliona dinara. Za rad na 68 biračkih mesta i dva kazneno-popravna zavoda na teritoriji Grada Požarevca. Naknade za rad u biračkim odborima na koordiniranom sprovođenju glasanja i utvrđivanju rezultata glasanja na izborima raspisanim za 24.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.