petak, 8. srpnja 2016.

Cijena knjiga za 7 razred osnovne škole

Cijena knjiga za 7 razred osnovne škole U prva četiri razreda osnovne škole cijene udžbenika zadržavaju se ispod 1. Ministarstvo tvrdi kako su knjige za osnovnu školu jeftinije za 14,2 posto u odnosu na prošlu godinu. Prodaja korištenih školskih udžbenika za više razrede osnovne škola.

Cijena knjiga za 7 razred osnovne škole
Knjige za školu u malim oglasima sa slikama i cijenama školskih knjiga od 5. Cijene udžbenika u strukovnim školama ovise o vrsti škole, a za te učenike olakotna okolnost mogla bi biti u tome što će se u nastavi. Opis: Biologija 8 - Udžbenik za osmi razred devetogodišnje osnovne škole. Udžbenici u svim knjižarama od ponedjeljka, cijene knjiga će ostati iste.
Cijena knjiga za 7 razred osnovne škole
Udžbenici za prvi razred osnovne škole koštaju 34,60 eura, za drugi. DVERI RIJEČI : hrvatska čitanka za 7. Nada Babić, Dinka Golem, Dunja Jelčić.


Napomena: Cijene kompleta udžbenika za osnovnu školu bez knjiga za. Umjesto četiri, prvašići će za hrvatski jezik imati dva udžbenika. Ekskluzivno objavljujemo cjenik udžbenika od 1. Hot spot 4, radna sveska za engleski jezik za 7. Tako će se, u skladu sa odlukom o pojeftinjenju,cijena kompleta knjiga kretati oko: 43,7 eura za I razred osnovne škole ;; 51,3 eura za II razred. Samo se čeka na potvrdan odgovor ministarstva i ove knjige idu u štampu.

Cijena knjiga za 7 razred osnovne škole
Tako je cijena svakog udžbenika 7,5 a radne sveske 5,5 konvertibilnih maraka. Dakle, znamo da određene osnovne škole rade po različitim.


Naručite online sve potrebne udžbenike za osnovnu i srednje škole. BOOK; radna bilježnica za engleski jezik u 1. Najveći izbor knjiga i udžbenika za 6. Tehničko i informatičko obrazovanje za 7. Za drugi razred devetogodišnje škole tri osnovne knjige i tri radna udžbenika iznosit će 52,50 KM, uz dodatne knjige.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.