petak, 8. srpnja 2016.

Maslinovo ulje i limun za lice

Maslinovo ulje i limun za lice Metod 2 – maslinovo ulje i limun protiv bora. Potrebni su vam maslinovo ulje i limun. Pomiješajte dvije žlice maslinovog ulja sa sokom pola limuna.

Maslinovo ulje i limun za lice
Smjesu blazinicama nanesite na lice. Dali ste znali da su maslinovo ulje i limun prirodni lijek za bubrege koji. Koža oko nosa,bradi i obrazima je više masnija nego na ostatku lica. Nakon što koža upije maslinovo ulje, primjetićete masnoću na vašem licu koja je.
Maslinovo ulje i limun za lice
Maslinovo ulje možete smiksati i sa malo limunovog soka, koji je odličan za.


Saznajte kako koristiti maslinovo ulje za lice i tijelo i isprobajte. Pripremanje maske za lice u kućnoj radinosti oduzet će vam nekoliko. Kako se koristi maslinovo ulje za kosu,lice,kožu, nokte,masažu,protiv. Skupo prikrivanje ili uklanjanje ožiljaka u kozmetičkim salonima i dermatološkim ordinacijama mogu zamijeniti prirodni sastojci. Ova kombinacija je idealna ako imate suvu kožu lica. Pomešajte jednake količine limunovog soka, maslinovog ulja i meda i utrljajte. Mješavina maslinovog ulja i limunovog soka potpomaže rad probavnog sistema, efikasno otklanja zatvor i sve ostale probavne probleme.


Lijepo je otići u kozmetički salon ili kupiti skupe preparate za ljepšu kožu lica u.

Maslinovo ulje i limun za lice
Pripremite prirodni piling od šećera i maslinovog ulja za suhu, grubu kožu. Uz malo vremena i vrlo malo novca svom licu možete priuštiti najbolju moguću njegu! Nanesite masku na lice i opustite se 10 do 15 minuta, ostavljajući. Ulje će nahraniti kožu i nokte, a limunov sok učiniti ruke svetlim i. Maska za lice od meda i maslinovog ulja bila je u upotrebi još u. Sok od limuna deluje tako što čisti kožu, posvetljuje tamne fleke na koži i. Ovog puta vam donosimo postupak pripreme pilinga za tijelo i lice. Dodajte sok od limuna i maslinovo ulje u posudu, promiješajte te dodajte. Zatim na lice nanesete limunov sok i ostavite da se osuši. Kad se osuši lice oprati hladnom vodom, pa na lice vatom naneti maslinovo ulje.


Dovoljna je jedna kriška limuna kojom ćete protrljati lice, a možete dodati i par.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.