subota, 23. srpnja 2016.

Ford s max 2.0 tdci iskustva

Ford s max 2.0 tdci iskustva Mislim da se Ze malo zeznuo oko motora, fordovci hvale taj 1. Ford C-Max Compact FL (2015)16 velj 2016Ford C Grand MAX 1. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoFord S-Max 2.

Ford s max 2.0 tdci iskustva
Tvorničke specifikacije kažu: 8,9 litara po gradu, 5,2 izvan grada te 6,6 litara u kombiniranoj vožnji. Vozilo dugačko nešto manje od 5 metara zahtijeva i iskustvo u manipuliranju na parkingu, a zahvaljujući. Ford S-Max predstavnik je nove generacije Fordovih modela, a svojom linijom i brojnim funkcijama svakako opravdava titulu europskog. TDCi sa 125 KS, ali bolji izbor je 2.
Ford s max 2.0 tdci iskustva
Razmišljam o prodaji istog i kupovinu ili Forda S-max 2. TDCI od 140 KS ili neke Toyote Corole Verso od 2. Vozimo vec skoro dve godine S MAX 2. Sa prvim blagim redizajnom svog uspješnog monovolumena Ford je pokazao kako je koncept kojeg je predstavio S-Max itekako dobro. Zbog njega nikad ne očekujemo da bi i S-Max mogao biti toliko velik i dugačak. Ali jest, a iako ne izgleda tako, proteže se na čak 477,2 cm. Kad se sve zbroji i oduzme, Ford S-Max 2. Prvo pitanje koje nam se spontano nametnulo kad smo ugledali S-Max s opremom Titanium i Titanium S bilo je - kako Ford misli unaprijediti.


Ecoboost – i Darth Vader bi ih vozio.

Ford s max 2.0 tdci iskustva
Konkretnije, Focus je od prve generacije iz 1998. Ford S Max - dužina: 4, 77m; širina: 2,15 m sa retrovizorima; visina: 1. Hteo bih da pitam ima li neko iskustva sa Fordom S-maxom? Galaxy koji sam vozio bio je opremljen 2. Ford Mondeo je u statistikama pouzdanosti bolji od VW Passata, ali se ne traži. Kilometern mit agilem Handling, viel Platz und Variabilität. TDCi Titanium specification - read our expert review diary here.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.