subota, 23. srpnja 2016.

Žarko potočnjak

Žarko potočnjak Erminije i oca Žarka, doktora prava. Potočnjak u internetskoj bazi filmova IMDb-u; Stranica na HNK. Roditelji su mu bili u partizanima gdje su završili na gotovo.

Žarko potočnjak
Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam ŽARKO POTOČNJAK. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu ŽARKO POTOČNJAK. Kao klinac sam, koliko sam imao prilike.


Zarko Potocnjak was born on February 3, 1946 in Pakrac, Croatia, Yugoslavia.

Žarko potočnjak
He is an actor, known for Najbolje godine (2009), Gosti iz galaksije (1981) and. Prikažite profile ljudi s imenom Žarko Potočnjak. Kao srednjoškolac, u Šibeniku je učio zanat drvene brodogradnje. Upisao je studij brodogradnje, no na njemu se. HNK Zagreb premijerno je prikazana Čehovljeva drama Višnjik, ujedno i njegova zadnja predstava. Osobe starije od 55 godina nalaze se na margini sustava u kojemu je sve potrošno, pa i ljudski život. Projekt 55+ okupio je osobe starije od 55 godina, a film.


MIROSLAV MEĐIMOREC Scenografija: Marta Crnobrnja Kostimografija: Marta Crnobrnja Izvođači: Žarko Potočnjak. Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu završio je 1972.

Žarko potočnjak
POTOČNJAK društvo s ograničenom odgovornošću za projektiranje, konzalting i inžinjering. Objave s ključnom riječi: Žarko Potočnjak. Trenutno nemamo objava u ovoj kategoriji. Izaslanstvo Satnije hrvatskih umjetnika dragovoljaca Domovinskog rata posjetilo je u petak hrvatske branitelje koji 54. Com gradski portal, online vijesti Osijek.


GOSTI IZ GALAKSIJE , DUŠAN VUKOTIĆ , LJUBIŠA SAMARDŽIĆ , ŽARKO POTOČNJAK , KSENIJA PROHASKA. Predrasude ostavite po strani, ovo je priča o pravdi, prijateljstvu, djeci koja pomažu. PXL Standard Show Zagreb: Glumac Žarko Potočnjak.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.