srijeda, 27. srpnja 2016.

Hzz prekvalifikacije zanimanja

Hzz prekvalifikacije zanimanja HZZ program prekvalifikacije provodi isključivo za deficitarna zanimanja, najčešće traje devet mjeseci, nezaposlena osoba mora imati minimalno srednju školu. Naziv operativnog programa i fonda EU:. HZZ prekvalifikacije – objašnjenja sa Zavoda.

Hzz prekvalifikacije zanimanja
Prekvalifikacije traju od tri mjeseca naviše, a ustanove prilagođavaju. U problemima smo jer su neka zanimanja vrlo tražena na tržištu rada. Prošle godine preko HZZ-a ponuđena je edukacija za čak 57 zanimanja.


Najviše novih diploma podijeljeno je za zanimanje zaštitara.

Hzz prekvalifikacije zanimanja
Nerijetko dobiju posao i tijekom prekvalifikacije. HZZ program prekvalifikacije provodi isključivo za deficitarna zanimanja, najčešće traje devet mjeseci, nezaposlena osoba mora imati. Hrvatski zavod za zapošljavanje. Programi prekvalifikacije za nezaposlene osobe. Ove godine splitski HZZ nudi čak 14 novih zanimanja unutar.


Kod prekvalifikacija najtraženiji su programi koji ne traju dulje od šest mjeseci i upisuju. I na tom su učilištu najpopularniji programi za zanimanja u turizmu i. Ove će godine HZZ u programe obrazovanja za deficitarna zanimanja i prekvalifikacije uključiti 4. Promenom zanimanja ili sticanjem viših kvalifikacija značajno povećavate šanse za posao.

Hzz prekvalifikacije zanimanja
Obavijesti od HZZ-a za poslove na koje se trebam javiti bile su rijetke. Kad sam pokušao da mi prekvalifikacija bude plaćena preko Zavoda. Imam nedoumicu vezanu uz rad HZZ-a. U više navrata sam naglasila svojoj savjetnici da sam zainteresirana za prekvalifikaciju za zanimanje.


Tko mi pomaže izabrati školu i zanimanje? Ako si kao nezaposlena osoba prijavljen u HZZ-u, za vrijeme nezaposlenosti možeš iskoristiti mogućnost.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.