nedjelja, 17. srpnja 2016.

Hzz vinkovci prekvalifikacije

Hzz vinkovci prekvalifikacije Hzz vinkovci prekvalifikacije Hrvatski zavod za zapošljavanje provodi mjere obrazovanja radi. Prekvalifikacijom do nove karijere – HZZ građanima nudi besplatne. HZZ program prekvalifikacije provodi isključivo za deficitarna zanimanja, najčešće traje devet mjeseci, nezaposlena osoba mora imati minimalno srednju školu.

Hzz vinkovci prekvalifikacije
Ovo je odgovor središnje službe HZZ-a na naš upit za dodatna objašnjenja prekvalifikacija na HZZ-u. Programi prekvalifikacije za nezaposlene osobe. Posao preko zavoda za zapošljavanje trenutno traži više od 320 000 ljudi, a oglašeno je.


Hzz vinkovci prekvalifikacije
Ove godine splitski HZZ nudi čak 14 novih zanimanja unutar. Prošle godine preko HZZ-a ponuđena je edukacija za čak 57 zanimanja. Postupkom javne nabave HZZ bira obrazovne ustanove gdje se provodi. Blanka Žakula iz Vinkovaca već godinama ih istražuje, a ja sam se. Najviše novih diploma podijeljeno je za zanimanje zaštitara. Analiza rezultata Ankete za poslodavce za 2013.


VINKOVCI, Radionica „Prevencija ovisnosti kod mladih“. Zanima me konkretno tečaj za njegovateljice. Vinkovci, Jurja Dalmatinca 27, 32100 Vinkovci, hzz.

Hzz vinkovci prekvalifikacije
Nastavak edukacije i prekvalifikaciju stimuliramo i našom akcijom "Put. Središnja služba, Zagreb, na temelju članka 2. Obrazovanje, osposobljavanje i prekvalifikacija nezaposlenih osoba«. Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ), popularne "burze rada".


U Hrvatskoj je trenutačno oko 320 tisuća prijavljenih na Zavod za zapošljavanje, a kada se zahukta. Unutar tvrtke radimo testiranja i prekvalifikaciju. Nemaju što izgubiti, jer ako i ne uspiju vratit će se samo tamo otkud su i krenuli, a to je zavod za zapošljavanje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.