ponedjeljak, 11. srpnja 2016.

Indijski oraščići cijena

Indijski oraščići cijena Zbog svog nježnog okusa, indijski oraščić je mnogima omiljeni snack. Koristi se i u salatama, slatkišima, namazima i jelima od povrća, a manje je mastan od. Kao sto mozda znate, ili ne znate!

Indijski oraščići cijena
Evo još jednog otkrića za sve ljubitelje organskih, sirovih indijskih oraščića. Zbog svog blago-slatkog okusa indijski oraščići ukusni su međuobrok u školi, na poslu. INDIJSKI ORAŠČIĆ ZAPRAVO I NIJE. Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva.


Indijski oraščići cijena
Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Usporedba sa sličnim proizvodima. PlanetBIO indijski oraščići donose vam mirise Indije i zasigurno će postati jedna od vaših najdražih grickalica. Ljetos su cijene ove kategorije proizvoda bile 30-40% niže nego sada. Franck Filter čaj malina mangostin 55g. Kokosovo ulje bez mirisa (za kuhanje) 1 L, cijena s popustom 39.


Jedino bi trebali preglednije oznaciti cijene proizvoda i nemojte ih molim vas. L, treba provjeriti da li su cijene aktualne. Uzrok porasta cijena orašastih plodova. Kao i kod ostalih orašastih plodova, cijena gotovog proizvoda uvelike ovisi o. Nedavno sam u nekoliko dućana zdrave prehrane, kozmetike i inih potrepština (točnije, u bio&bio i Gardenu) naletila na ovaj proizvod koji me. Indijski orašćić dolazi od plodova tropskog zimzelenog stabla na kojem rastu. Cijena dostave je 27,00 kn, a za sve narudžbe iznad 299,00 kn vrijednosti.


Ekološki indijski oraščići su mali smeđi plodovi drveta „ Sapindus. Oraščići su ekološki biorazgradivi , nisu štetni za prirodu i čovjeka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.