ponedjeljak, 11. srpnja 2016.

Novi passat 2016 cijena

Novi passat 2016 cijena Vozač u Passatu može sam osmisliti instrumentnu ploču. Klikom na plus pored cijene rate pojedinog modela odaberite vozila i količine koje. Novi Passat suvereno predstavlja svoj dizajn i tehniku: savršena simbioza.

Novi passat 2016 cijena
Iz ove atraktivne ponude koja sadrži vozila i za one najprobirljivije, ovoga puta izdvajamo VW Passat 2. TDI sa paketom opreme Trendline koji između ostalog. Svi koji požele kupiti novi Passat isti mogu kupiti za gotovo upola manju cijenu koliko košta osnovni Trendline model sa 1. Novi VW Passat imao je svjetsku premijeru u Njemačkoj.
Novi passat 2016 cijena
Passata u Njemačkoj – karavan Passat 2,0 TDI 150 KS Trendline ima cijenu od 31. Povezivost je zaslužna za Boschev trend rasta u poslovnoj godini 2016.


VW-a dobiti Audi s tvrdim ovjesom po cijeni na koju su već navikli. TDI Highline 4Motion Top model po svemu na tragu premiuma. S novom, osmom generacijom Passata predstavljenom krajem prošle godine. S obzirom na to da se isporučuje samo s najskupljim paketom opreme Highline. Nakon brojnih najava i dugog očekivanja VW Passat je i službeno predstavljen. Narudžbe se u Njemačkoj primaju od ovog tjedna, a cijene.


Cijena za novi Passat bi trebala biti slična trenutnim cijenama - 1.

Novi passat 2016 cijena
Trenutna cijena za Passat u Hrvatskoj počinje od 184. Rabljena VW Passat vozila: prodaja VW Passat auta iz cijele Hrvatske u malim oglasima sa slikama i cijenama VW Passat automobila. NOVI PASSAT IMPRESIONIRA BROJNIM INOVACIJAMA. Početna cijena modela do registracije iznosi 39. Uz efikasnije i ekonomičnije motore, to je doprinelo da novi Passat ima. Seat Ateca, koji je svetsku premijeru imao u martu 2016, dostupan je i. Cijene iz aktuelnih cjenovnika sa zvaničnih internet stranica u BiH). Iako Volkswagen tvrdi da je novi Passat nešto potpuno novo, mi bismo ih.


Dizajn je izmijenjen više od očekivanja, a već s pola kilometra jasno je da se radi o novom Passatu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.