subota, 30. srpnja 2016.

Kako prepoznati zapusen katalizator

Kako prepoznati zapusen katalizator Postoje mnogi razlozi otkazivanja katalizatora. Izuzetno je važno da se prigodom zamjene katalizatora utvrdi i razlog otkazivanja katalizatora kako bi se izbjegao. Kad ti je katalizator zapusen on stalno ide shugavo, ne moze da probije.

Kako prepoznati zapusen katalizator
Sto ti trosi ulje nema veze sa katalizatorom, nek ti izmere kompresiju. Tvoj nije ni pravljen da se zapusi nego da traje :prankster2:. Sura dan u servisu konstatovano je da su katalizatori zapuseni,prednji se i. Desilo mi se na duzem putu da mi se auto pocelo tresti i gusiti.
Kako prepoznati zapusen katalizator
Kada sam svratio kod prvog majstora rekao mi je da je katalizator zacepljen i da.


Da li motoru steti da se skine katalizator. Katalizatori imaju dugačak vijek trajanja,…. Kako prepoznati ima li moje vozilo ili je imalo katalizator? Naravno struja i ispravan dovod goriva i dalje. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu13 objava - ‎5 autori. To sam spomenuo jer sam cuo da kada je katalizator problem obrtaji jedva. Zanima me sta vi mislite o skidanju katalizatora na dizelu ? I da, dali je to moguce uraditi na TDI motoru iz.


Kako prepoznati zapusen katalizator
Bio sam kod majstora , zamenio klasika, filter za ulje, vazduh ,izvadjen je fabricki katalizator (koji je bio totalno zapusen) ,promenjeno ulje. Taj veli da ne vjeruje da je katalizator toliko začepljen jer je ispuh dosta jak. Provjeri katalizator ja imam isti problem zbog njega. Posjedujem punto 1,2 60ks euro 3 sa dvije lambda sonde. Pitanje je kako da skinem katalizator,a da mi se ne upali check engine. Proveri lambda sonde, one prepoznaju rad katalizatora, mozda bi brisanjem greske bio resen problem.


Zapusi se, ne moze auto da ide doktore. Ustanovljen je potpuno zacepljen katalizator.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.