ponedjeljak, 18. srpnja 2016.

Koliko je stara zemlja prema bibliji

Koliko je stara zemlja prema bibliji Je li zemlja stara nekoliko tisuća ili milijardi godina? Da li je zemlja stara hiljade ili bilione godina? Da li su ljudi i dinosaurusi živeli zajedno? Evolucija, evolucija s Bogom ili kreacionizam? Mit o Zemlji kao ravnoj ploči - Stranica 7 - Forum. BufretLignendeOversett denne siden20.


Zašto onda knjige, časopisi, filmovi i ostali mediji propagiraju.

Koliko je stara zemlja prema bibliji
Po njihovom shvatanju stvari, Biblija je apsolutno i potpuno istinita u. Prema tome, salinitet okeana se stalno povećava i kada bi okeani bili stari. Izračun je temeljil na primerjanju zgodovine z zapisi v Bibliji in opazovanju Sončevih in. Stavljaš samo linkove bez svojih konkretnih objašnjenja. Sa jedne strane, teorija evolucije zagovara starost Zemlje od oko 4,5 milijardi. Postoji mnogo više dokaza da naša planeta nije toliko stara koliko.


To znači da će ovaj magnetni omotač planete Zemlje nestati za oko 9000 godina, a mnogo pre toga će prestati efikasno da nas štiti. A to je upravo ono što imamo u Bibliji. Starost Zemlje je procijenena na 4,55 milijarde (4.55 × 109) godina, na osnovu.

Koliko je stara zemlja prema bibliji
S obzirom da se točno ne zna koliko dugo je trajalo sažimanje Zemlje. Geolozi starost Zemlje broje u milijardama godina (4,5 koliko sam informiran). Onda me pitao da li zaista verujem da su dani Stvaranja simbolički i da predstavljaju. Pošto sam više verovao Bibliji nego teoriji evolucije, odlučio sam da istražim. Prema rečima dr Delrimpla, o „maloj misteriji stvaranja“, napisao sam.


Da bismo uvidjeli koliko su biblijska zapažanja bila ispred svog vremena. Prema njegovom mišljenju, zadnja je sfera držala zvijezde, a sfere bliže Zemlji planete. BIBLE- Basic Instruction Before. Zemlja stara najmanje 4,404 milijarde godina.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.