ponedjeljak, 18. srpnja 2016.

Prva vožnja u autoškoli

Prva vožnja u autoškoli Vaša prva vožnja u gradu, sigurno ste kao i većina imali tremu, na što ste mislili? Prva poligonska radnja - "Vožnja po pravcu unaprijed - unatrag s promjenom smjera". Krenite vozilom i gledajte većinom u lijevi i desni vanjski retrovizor.

Prva vožnja u autoškoli
Važno: Ako kandidat na poligonu dotakne čunj ili u neki objekt ili ako nekontrolirano. Prometno-tehnički element za vožnju unaprijed-unatrag s promjenom smjera za vozila B kategorije. R - rikverc, položaj mjenjača za vožnju unazad.


Osigurač nam pomaže da u vožnji ne bismo nehotice ručicu mjenjača povukli ili.

Prva vožnja u autoškoli
Prije 3 dana - Kondicijska vožnja za vozače koji imaju vozačku dozvolu i žele obnoviti. Cijena sata vožnje je znatno niža od cijene koju bi platili u autoškoli. Stres u vožnji je štetan jer prvenstveno utječe na obradu informacija. Koliko informacija vozač prima tijekom vožnje? Položila sam vozački iz prve (nažalost) prije 3 godine i ne usudim se voziti.


Zagrebom godinama kruži anegdota o tek punoljetnoj djevojci koja je došla u autoškolu, na prvi sat vožnje. Najbolji rezultat prolaznosti kandidata “iz prve ruke” ima autoškola Žigrović iz Svetog Ivana Zeline. Kandidati vožnju vježbaju u Varaždinu. Ispit se sastojao od dva djela: poligon i vožnja u gradu.

Prva vožnja u autoškoli
Ak si odvozio dobro sate u autoškoli onda se nemaš čega bojati. Polaganje ispita iz pojedinog nastavnog predmeta prijavljuje autoškola putem.


Pružanje prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nesreći, što. Autoškola Korektnost - Najčešće pogreške kandidata. Provjera se sastoji od pogleda u unutarnji retrovizor, vanjski retrovizor i provjere mrtvog kuta. Ponekad prva ulica desno nije i prva moguća ulica za skretanje udesno. Za razliku od P206 koji vozim u autoskoli, suzuki gotovo ne oprasta pogreske s kuplungom. Kasnije sam jos malo kruzio po bivsem poligonu.


Kad se sjetim prve vožnje u Zg, ajmee. Na kraju smo izašli na tu jebenu cestu, meni se ruke tresu u 3PM, nisam.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.