utorak, 26. srpnja 2016.

Popravak alternatora zagreb

Popravak alternatora zagreb Cijenu za alternator ne znam,meni je popravak anlasera naplatio 550 kn. Brzi i kvalitetni popravci u jednom danu. Robi-remont-Tresnjevka-popravak-elektropokreta.

Popravak alternatora zagreb
U svojim uslugama nudimo i reparaturu starih alternatora. Isto tako u ponudi imamo velik broj repariranih alternatora. Mi radimo i reparaciju alternatora vrlo kvalitetno i brzo.


Vršimo popravke instalacija, ugradnja centralnog daljinskog zaključavanja, servis elektropokretača.

Popravak alternatora zagreb
Pitanje: Koliko bi otprilike sad mogao preziviti akumulator? Ne mislim se vozikati okolo nego tek toliko da znam prijeti li mi. II▻REPARACIJA ALTERNATORA SVE TIPOVE ALTERNATORA. Brodsko-posavska; Dubrovačko-neretvanska; Grad Zagreb; Istarska. II▻servis anlasera i alternatora vrsim servis svih vrsta anlasera i. Alternator i anlaser Bosch, Marelli, Valeo. Dijelovi za alternatore: Regleri, diode, četkice, klizni prstenovi, reparatur sesovi - Cjenik sa slikama.


I mene zanima , ako ima neki dučan u Zagrebu ili okolici koji drži auto. Tip koji im kataloški "vadi" dijelove za alternatore je negdje uteka.

Popravak alternatora zagreb
Prodaja alternatora i anlasera i njihovih dijelova dio je djelatnosti koju obavlja tvrtka OREŠKOVIĆ B. Ime vlasnika: Mate Vokić Kanonika Krčevića 11, 10360, Sesvete, Zagreb, Zagreb i zagrebačka. Veliki izbor i NAJNIŽE CIJENE ANLASER i ALTERNATOR. Naša ponuda rezervnih dijelova za popravak i servis:. Postovi: 4540: Pridružen: Ned kol 12, 2007 12:32 pm: Lokacija: zagreb-kustošija.


Bok ljudi,moze li mi ko reci cijenu repariranja alternatora,i dali je bolje da nadjem neki polovni ili da repariram ovaj. Međutim, može se dogoditi da se akumulator nije ispraznio zato što je star, već zbog alternatora koji ne radi, a cijena popravka tada iznosi od.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.