subota, 30. srpnja 2016.

Prodaja konja u bosni

Prodaja konja u bosni Konji iz cijele Bosne i Hercegovine. Prodajem konja (zdrebac) starog 16 meseci. Prodaja konja, kobila, poni konja u malim oglasima sa slikama i cijenama domaćih životinja.

Prodaja konja u bosni
Neuspješna prodaja konja na ergeli "Vučijak" - Duration: 6:07. Prodaja konja u bih,konji lipicaneri prodaja,mali oglasi prodaja konja,domace zivotinje prodaja konji,prodaja konja lipicanera srbija,ergela vučijak prodaja. Dva para konja prodaje Avdić iz Poljica kod Doboja). Na prodaju poni setland ždrebe, staro 8 meseci, muško.
Prodaja konja u bosni
Nisu agresivni jer su odgajani kao ljubimci sa decom, kobila primila konja u julu mesecu, pastuv je.


Oglas je smješten u kategoriju “konji”, a ponuđena je i zamjena, piše Kurir. Takođe prodajem još jedne koje je potrebno reparirati. Ukoliko želite da obradujete Vaše najdraže novim, posebnim, drugačijim kućnim ljubimcem u ponudi imamo slatku poni ždrebad i prelepe poni konje! Oglas za sina objavio je u kategoriji domaće životinje "konji", cijena je "po dogovoru", a može zamjena za "bukova drva ili zimine". Bosanski brdski konj je jedina bosanskohercegovačka autohtona pasmina konja. Ova pasmina se može naći u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, djelovima Srbije.


Podno planine Cincar nedaleko Livna u Bosni i Hercegovini skoro pet. Iz ovog kraja u narodni uzgoj, ali i za privredu, vojsku i druge potrebe, dolaze visokorasni konji po kojima je BiH postala poznata, ne samo u.

Prodaja konja u bosni
Više od dvije decenije je u finansijskim problemima, iako su se vlasnici mijenjali. Nedavno su počeli i s prodajom konja. Vlasnik kobile Kance Josip Šarić iz Našica na farmi ima 80 konja. Naši konji ove vrste u prosjeku teže 650 kg. Jedina ergela rasnih konja lipicanera u Bosni i Hercegovini nalazi se. Stanje pojedinih konja, ali i veliki broj koji je planiran za prodaju, znatno su snizili cijenu.


Eco selo Grabovica organizira prodaju konja u humanitarne svrhe. SARAJEVO Za sada nepoznata osoba iz Zvornika u istočnoj Bosni je na. Ja ne živim u BIH ja sam iz Hrvatske, mi svoje konje držimo iz. Nadmetanje radnih konja, koje je danas održano u Loznici, okupilo je učesnike iz više gradova Srbije i iz Republike Srpske, uz prisustvo više. U BiH, državi koja ne vodi računa niti o ljudima, ta plemenita životinja na rubu je izumiranja. Odlučio je stvoriti svoju farmu konja, u Slavoniji, pokraj Osijeka. Već smo navikli da se na stranici Pik. Potrošnja cigareta u Bosni i Hercegovini (BiH) pala je prošle godine za.


Požarevačka ergela “Ljubičevo” objavila je u lokalnom nedeljniku “Reč naroda” oglas za prodaju dva ždrebeta, rasa poni i lipicaner. Arapski konj je rasa konja koja je nastala na Arapskom poluostrvu. U Bosni i Hercegovini organizovani uzgoj Bosanskog brdskog konja odvija se jedino na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.