utorak, 26. srpnja 2016.

Rok za predaju putnog naloga hzzo

Rok za predaju putnog naloga hzzo U kojim slučajevima se naknada putnih troškova isplaćuje bez obzira na. A isplata ovisi o datumu kad je putni nalog predan. Rok za predaju putnog naloga HZZO-u?

Rok za predaju putnog naloga hzzo
Forum › Udruga RODA › Rodini pravni savjetiSpremljeno u privremenu memorijuSlično16. Ne znam postoji li zakonski rok (nitko nam ga nikad nije spomenuo), ali mi bi predali nalog do 10-ak dana nakon puta a isplata bi bila obično. Pravo na naknadu troškova prijevoza ostvarujete na temelju putnog.


HZZO-a mora na prvoj strani putnog naloga obvezno navesti.

Rok za predaju putnog naloga hzzo
U slučaju odobrenog liječenja u inozemstvu. Zbog teške bolesti dobio sam putni(e) nalog(e) za kontrole i previjanja u Splitu. Na putnom nalogu stoji-uz pratnju prijevoz autobusom. Temeljem takvih putnih naloga HZZO je 58-godišnjakinji isplatio ukupno 15. HZZO - Podruèni ured Varaždin s pripadajuĂŚim ispostavama. U podruènom uredu HZZO-a predajom tiskanice putnog naloga. Pravo na promjenu izabranog doktora unutar roka od godine dana.


Da li vi znate možda - imamo li pravo na putni nalog, odnosno povrat barem. U područnom uredu HZZO-a predajom tiskanice putnog naloga.

Rok za predaju putnog naloga hzzo
Poslodavac može rok za predaju obrasca odrediti u pravilniku o. Naknada troškova prijevoza preko HZZO-a. Obrazac i uplatu potrebno je dostaviti u rokovima uplate doprinosa, odnosno. S obzirom da je rok za podnošenje prijave o. Imam li pravo na povrat putnih troškova na temelju poziva na vještačenje ? U mirovini sam zbog profesionalne nesposobnosti za rad, a u HZZO-u su mi rekli da nemam pravo pokrenuti postupak za ocjenu opće.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.