utorak, 26. srpnja 2016.

Đuro đaković dionice

Đuro đaković dionice DDJH-R-A : Sažetak podataka o dionici. Ukoliko primijetite netočan podatak ili želite. Vrsta vrijednosnog papira, Dionica - redovna.

Đuro đaković dionice
URO ĐAKOVIĆ GRUPA DIONIČKO DRUŠTVO ISIN: HRDDJHRA0007. Naziv papira : Đuro Đaković holding d. U sastavu indeksa Crobex rastom cijene izdvojila se dionica Đuro Đaković Holding. Ukupni redovni tjedni promet iznosio je 51,0 milijuna kuna.
Đuro đaković dionice
Otkada je ĐĐ (Đuro Đaković) kojem je ponovno Tomislav Mazal na čelu objavio svoje prvo vizualno efektno i sadržajno godišnje izvješće. Uz to, holding je i vlasnik oko 65% Đuro Đaković Montaže, tj, oko 165.


Nakon prijenosa dionica, u državnom portfelju ostat će više od 50 posto plus jedna dionica Đuro Đaković Holdinga. Grupa Đuro Đaković je prolazeći kroz restrukturiranje posve promijenila pristup poslovanju fokusirajući se na obranu, transport, industriju i energetiku. Trgovanje na Zagrebačkoj burzi u četvrtak je bilo nešto življe nego ranije tijekom tjedna pa je ukupni promet dionicama nešto porastao. Specijalna vozila ugovorila proizvodnju i isporuku vagona u vrijednosti od. Nerevidirani rezultati poslovanja Đure Đakovića za 2015. Odluka Vlade RH o ulaganju u Nove dionice. Vijest je zapalila tržište dionica na kojem se jučer najviše trgovalo dionicom Đure Đakovića.

Đuro đaković dionice
Od početka godine dionice Đure Đakovića.


Montažu koja je bila i prije rata, a bogami i sada je, jedna od. Cijena dionice Đuro Đaković Holdinga skočila više od 27 posto. U fokusu ulagača bile su dionice vodećih banaka, odnosno ZABA je skočila 4. Grupa zabilježila je rast od 4,0% na službenoj. Najava proizvodnje za Kuvajt podigla cijenu dionice Đuro Đaković, vinkovci.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.