subota, 2. srpnja 2016.

Škofljica zemljevid

Škofljica zemljevid Rezultati iskanja 1291 Škofljica. Naslovi, kraji, podjetja in druge interesne točke na interaktivnem zemljevidu Slovenije. Pisno dovoljenje za objavo štev. Zemljevid (map) občine ŠKOFLJICA in seznam krajev v občini. Brezplačen zemljevid Škofljica. Na spodnjem zemljevidu je prikazan izbran kraj Ig in Škofljica z okolico s fotografijami.


Satelitski zemljevid in razdalje do pomembnih mest za Škofljica. Za razdalje med mesti Škofljica in drugih krajih vnesite imena lokacije v polja spodaj. OBČINA ŠKOFLJICA, Škofljica - prikaz lokacije na zemljevidu Slovenije za podjetja ali osebe na zemljevidu Telefonskega imenika Slovenije. Središče občine je Škofljica, ki predstavlja vozlišče primarnih in sekundarnih prometnih tokov. Organizacija dogodkov in oddajnje prostorov za zabave. Občina Škofljica je ena od občin v Republiki Sloveniji. STRUKTURA, načrtovanje v gradbeništvu in urejanju prostora, trženje Mirna Peč d. PE Škofljica Šmarska cesta 13 vsak delavnik med 10.


Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Partizanska cesta 5, 1290 Grosuplje (zemljevid),; Dobrepolje: Jakličev dom, Videm 32.

Škofljica zemljevid
Osnovna šola in vrtec Škofljica, Klanec 5, 1291 Škofljica (zemljevid). G2-106, Šmarje Sap - Škofljica, in priključek Šmarje Sap, v Šmarju, popolna zapora zaradi dograditve AC priključka do 31. Knjižnica Škofljica je s svojimi dejavnostmi in prireditvami aktivno vpeta v kulturno življenje občine Škofljica. Pri izvajanju svojega poslanstva se. Mestece Škofljica leži jugovzhodno od Ljubljane.


Razvilo se je kot obcestno naselje na križišču poti proti Igu, Kočevju in Ljubljani. Kočevska cesta 100, 1291 Škofljica. Bežigrad - 3G,6,6B,7, 7L,8,11,11B,12,13,14. Hofer Lavrica-Škofljica odpiralni čas, telefon in zemljevid. Gradišče nad Pijavo gorico , Hiša, Osrednjeslovenska , Škofljica, dvojček, 112. Stanovanje, Osrednjeslovenska, Škofljica, 3-sobno, 84,00 m2, prodam.


Država: Slovenija; Lokacija: Osrednjeslovenska, Škofljica; Leto izgradnje:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.