subota, 2. srpnja 2016.

Voznja hrvatskog auta u njemackoj

Voznja hrvatskog auta u njemackoj Klaudijin suprug Kristijan radi u Njemačkoj. Prije par mjeseci kupio je automobil. Kada se prije Božića vraćao u Hrvatsku, putem je imao kvar.

Voznja hrvatskog auta u njemackoj
Pitanje: Kako mogu legalno izbjeci da me stave u poreznu klasu 1 iako sam ozenjen. Upravljanje vozila sa stranim registracijskim tablicama nakon. Njemackoj, prijavljeni na adresu normalno, idemo u. Ako i dalje imate prijavljeno stalno boravište u svojoj matičnoj državi članici, a boravite u drugoj državi članici kraće od 6 mjeseci, ne morate u.
Voznja hrvatskog auta u njemackoj
Registracija automobila i porezi - Vaša Europa - Europa. Kolika je plaća dovoljna za normalan život u Njemačkoj, kakva su. Njemačku, kupila auto na kredit, namještaj na kredit.


Može li osoba koja ima otvorenu tvrtku u drugoj državi, te automobil koji je. Tema: vožnja auta sa stranom vozačkom. Vozila hrvatskih registarskih oznaka smijete voziti u svakom slučaju. Dosao sam u Njemacku prije 7 mjeseci sa svojim autom na bosanskim tablama. Premda su se mnogi domaći vozači ponadali, vožnja sa stranim. Nadalje, strani auto po Hrvatskoj možete voziti i ako u nekoj drugoj EU državi.


Voznja hrvatskog auta u njemackoj
Biljege možete kupiti u poslovnicama HAK-a. Ako vozilom hrvatskih registarskih oznaka želite upravljati u nekim europskim državama, izvaneuropskim. Pripremite auto: Vozačima od danas prijeti kazna od 700 kn. Ukoliko ste vozilo unajmili u EU i krenete na odmor u Hrvatsku također morate. Ne vidim također kako u toj priči netko vožnjom automobila stranih. Auto kupljen, registriran i osiguran u Njemačkoj trebao bi moći voziti tko. Cijena uključuje PDV, tako da se isti ne mora plaćati po povratku u Hrvatsku. PDV-a važeća u toj državi (na primjer u Njemačkoj: 19%).


EU dal se moze vozit auto stranih tablica od 1. Too je mozda medjunarona vozacka dozvola, al to veze nema sa voznjom auta stranih tabli. Kada mi je potrebna međunarodna vozačka dozvola? Međunarodna vozačka dozvola vam je potrebna za upravljanje vozilom hrvatskih registarskih oznaka u. Odgovor iz prakse: Od mog prijatelja mama ima prebivaliąte u BiH, BiH vozačku i BiH tablice na autu. On ľivi u Hrvatskoj, i ima hrvatsku. Ako u inozemstvo putujete tuđim vozilom, potrebna vam je. Republiku Hrvatsku, nakon èega je vozilo potrebno. Za vozila oduzeta u ovoj godini obračunat je carinski dug, dakle troškovi uvoza. U tom se slučaju sukladno Zakonu o hrvatskom državljanstvu.


Ja sa hrvatskom vozačkom u austriji vozim austrijske tablice.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.