utorak, 26. srpnja 2016.

Svjećica za skuter cijena

Svjećica za skuter cijena Na ovoj stranici mozete pronaci koje svjecice idu u vas skuter! Ekvivalentne vrijednosti svjecica razlicitih proizvodjaca. Cijene servisa20 objava15 ožu 2012Runner SP 50 - Odabir benzina, ulja i svječice20 objava13 srp 2010Svjećica NGK BR10EG20 objava6 srp 2008iridiumska vs.

Svjećica za skuter cijena
U mogućnosti smo nabaviti svjećice za sve skutere 50-500 ccm. Svjećice (NGK,DENSO) Najbolje marke, najniže cijene Motul, Mobil, Shell, Castrol, Total, Elf, Akumulatori, Auto gume, Autodijelovi, Antifriz, sve za vas auto po. Evo pokusavam upalit skuter nakon "zimske" stanke i ne ide. Online trgovina s tuning i styling opremom za skutere.


Svjećica za skuter cijena
Možete odabrati sve dijelove za skutere, od svjetla do zrcala. DENSO SVJEČICA IRIDIUM IK22 (BKR7EIX). Dakle, na tom mom novonabavljenom skuteru Piaggio NRG 50 ccm. Potrošnja goriva također je dosta veća, ali to je cijena činjenice da se iz. CIJENA S POPUSTOM u kunama: 17,60 Kn Cijena s popustom u Eurima: 2. Vrhunski talijanski proizvođač ispušnih sistema za sve tipove cestovnih i off-road motocikala, ATV vozila i skutera. U Runnere 50 125 i 180 2T ide ista svjećica.


Ima ko savjet koju svicicu stavit na Beverlya 500. Prvo da znate koja svecica ide u serijski skuter.

Svjećica za skuter cijena
Svjećica je vrlo važna komponenta motora s unutarnjim sagorijevanjem. O njoj jednim dijelom ovisi ispravan rad motora, njome se osigurava. Dobio sam skuter koji nije vozen tocno godinu dana. Takoder ujutro kupujem novu svjecicu. Poslije dugog mirovanja potrebno je provjeriti svjećice, što je također rutinska. Za kraj, podsjećamo vas da cijene rada u servisu kreću se oko.


Na svoj skuter , motocikl , vanbrodski motor i automobil sam stavio ovu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.