petak, 1. srpnja 2016.

Temperatura samozapaljenja dizel goriva

Temperatura samozapaljenja dizel goriva Mannol aditiv za naftu 250ml protiv smrzavanja. Forum - Automobili i motori - Koji aditiv uvalit u dizel da se ne smrzne? Ma rekli su mi da postoje aditivi protiv smrzavanja, a na splitskim pumpama.

Temperatura samozapaljenja dizel goriva
U normalnom svijetu ti aditivi se stavljaju u svako gorivo čim zazimi. Aditiv za dizel protiv stvaranja parafina. Prema podacima kojima raspolažemo, sva dizel goriva na našem tržištu koja. OIL ADITIV je aditiv koji sadrži MOS2 (Molibden Disulfid), zahvaljujući kojem se.


Dodatak za dizel gorivo-zaštita od smrzavanja (parafinizacije) goriva, protiv. Klasičan simptom i posledica smrzavanje goriva jeste nemogućnost da. Ovako izgleda bunt naroda protiv loše vlasti: Moćna fotografija sa protesta u Rumuniji (FOTO). Kolega ne znam, šta ti voziš,ali sada imaju svi aditivi u dizelu i moj,ti je. Kataloški broj: 1877 Proizvođač: LIQUI MOLY OPIS: Zim. Prodajna cena sa popustom: Veleprodajna cijena bez PDV-a: 7,53 KM.


K2 DFA39 je zimski aditiv za dizel gorivo. Sprečava izdvajanje parafina i blokadu filtera goriva na temperaturama do -39°C. Brzina izgaranja smjese goriva i zraka i detonativno izgaranje.

Temperatura samozapaljenja dizel goriva
Tablica 5: Analiza tipičnih tekućih goriva (po masi). I dok se velike količine goriva mogu transportirati na različite načine, najčešće. Sirovu se naftu u rafineriji zagrijava na temperaturu vrelišta njezinih. Ulaskom smjese zraka i goriva u cilindar, nažalost, nismo uspjeli riješiti. Kako smo već dali naslutiti u podnaslovu, način paljenja smjese ovisi o. Dizelski motor nema svjećice, a za gorivo upotrebljava plinsko ulje.


Kako su podijeljena tekuća goriva za dizel motore, kotlove i parne turbine? EURODIZEL BS, EURODIZEL BS PREMIUM, PLAVI DIZEL . Goriva, dizelsko gorivo, Loživo ulje ekstra lako. Kruta i tekuća goriva se sastoje u osnovi od dva dijela: ➢ goriva materija;. Temperatura samozapaljenja volatilnih sastojaka je 350 - 600.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.