ponedjeljak, 4. srpnja 2016.

Ugovor o darovanju motornog vozila obrazac

Ugovor o darovanju motornog vozila obrazac Ugovor o darovanju motornog vozila obrazac Objavljeni predlošci odnosno obrasci objavljeni su isključivo kao primjeri u informativne svrhe te ne predstavljaju stručno izrađene pravne. Posebni porez na osobne automobile, ostala motorna vozila, plovila i. Primjeri ugovora o darovanju automobila ili drugih motornih vozila.

Ugovor o darovanju motornog vozila obrazac
Dostupno i u maloprodaji Kuzminečka 55. Bio bih jako zahvalan ako mi netko može poslati na mail ili na binse. Radi se o darovanju vozila sa oca na sina.
Ugovor o darovanju motornog vozila obrazac
Zakona o financiranju propisano je da se porez na nasljedstva i. Međutim, pri darovanju osobnih automobila i ostalih motornih vozila. Ispunjavanje JOPPD obrasca za umirovljenika koji radi po ugovoru o djelu Zaključaj.


Da bi ste vidjeli koji su ugovori najgledaniji na našoj stranici dovoljno je kliknuti na doljnji link "saznaj više". Mesto i datum zaključivanja ugovora: Poklonodavac: Poklonoprimac: Poklonodavac poklanja, a poklonoprimac. RPO obrazac, prijava u registar poreznih obveznika. Odluka o darovanju do 2 % od ukupnog prihoda 2010. Cijena: 1,40 Kn; Artikl je dostupan; Kataloški broj: 0.

Ugovor o darovanju motornog vozila obrazac
List of ebooks and manuels about Darovni ugovor obrazac. Ugovor o kupoprodaji motornog vozila. UGOVOR O PRODAJI ROBE PO UZORKU ILI MODELU.


Aneks ugovoru o kupoprodaji zemljišta i gospodarskih zgrada s. Potrebno je napomenuti da se navedeno primjenjuje u slučaju darovanja rabljenih motornih vozila temeljem ugovora o darovanju, a ne u slučaju prijenosa. Prva registracija; Produženje registracije; Odjava vozila; Promjena vlasnika. Ako motorno vozilo nije kupljeno kod proizvođača ili trgovca u Republici. Ukoliko je obrazac prometne dozvole ispisan, odnosno plaćen u stanici za. Obrazac a 420 ugovor o darivanju nekretnina fokus. Porez na cestovna motorna vozila plaća se prema snazi motora iskazanoj u kW i. Poreznu upravu, obrazac iz stavka 4.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.