ponedjeljak, 4. srpnja 2016.

Carpaccio od grdobine

Carpaccio od grdobine Gost kuhar bio je poljski chef Robert Slezak. Jedan file grdobine ocistite i odvojite od kosti zarolate u aluminijsku foliju i dobro stisnete sa oba dvije strane te zavezete sa spagom. Kupila sam danas na ribarnici rep grdobine,cca 700 dag.

Carpaccio od grdobine
Grdobinu, razu i slicne ribe obavezno ciste u ribarnici. Posluživanje Uz tunu á la carpaccio poslužite prepečeni kruh (tost) i maslac. Savjet Umjesto tune možete upotrijebiti i grdobinu.


CARPACCIO OD SVJEŽEG LOSOSA-GRDOBINE-TUNJE. Marinirani losos – grdobina – tuna tanko narezani, začinjeni limunom i maslinovim uljem. Kontakt: Ivo Marić Konoba "Pelago" HR-21 465 Jelsa, o. Carpaccio od grdobine i lososa na podlozi integralnog kruha. Coolinarici je tagirano tagom carpaccio. Ipak, carpaccio u kojem smo uživali nikako nije bio nedovršen. Napisao Mladen Marković, fotografije arhiva RNJ. Stoga je i carpaccio od grdobine nešto posebno na tanjuru.


Medaljoni od svinjske pisanice sa skutom i sušenim rajčicama na pireu od graška. Porto Rosso” u Skrivenoj luci kušali smo lešo sipu sa slanutkom, s malo tartufa, hobu na salatu, carpaccio od grdobine, čisto za degustaciju.

Carpaccio od grdobine
Morska rapsodija 🦀 #leso #skampi #skarpina #grdobina. RIBLJA PAŠTETA, INĆUN, KAMENICA, HOBOTNICA NA SALATU. Od grdobine s rukolom i sirom Grana padano. Hladni brudet od grdobine, marinirane sipice punjene pečenom kapulom, carpaccio od sabljarke, tatar od tune, sorbet punjen sirovom brbavicom. Monkfish carpaccio with grapefruit and fennel salad. Salata od zimskog povrća s pečenom.


Dondole, kvarnerski škampi, tatar od bijele ribe, carpaccio od bijele ribe. Rep grdobine kuhan u vinu, maslinovu ulju s peperoncinom i češnjakom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.