ponedjeljak, 22. kolovoza 2016.

Blagoslov motora bedekovčina 2015 zatvaranje sezone

Blagoslov motora bedekovčina 2015 zatvaranje sezone Blagoslov motora i motorista, Bedekovčina - 15. Ali kad se kaže „blagoslov motora i motorista“ većina bikera odmah se sjeti velečasnog Pepeka i crkve Sv. Uživajte u opsežnoj reportaži Đurđice Fakin i fotografijama.

Blagoslov motora bedekovčina 2015 zatvaranje sezone
Nakon blagoslova planira se revijalna vožnja i izložba vozila. Vozit će se kretati rutom Bedekovčina – Poznanovec – Šagudovec. Prema prijavama klubova, na blagoslovu vozila i vozača očekuje se više od 1500 vozača motora i. Njegov zamjenik, novi župnik u bedekovčanskoj župi, Željko Horvat obavio je svoj prvi blagoslov motora i vozača nakon svete mise.


Oldtimer klub Zabok priredjuje druzenje povodom zatvaranja sezone, te blagoslov motora i motorista. Vecina susreta je preuzeta sa stranica. Vidimo se na zatvaranju sezone, a nadam se i prije. Kluba Martin Mikulec najavio je izložbu svojih oldtimer motora , među. To su otvorenje motociklističke sezone na cvjetnu nedjelju i službeno zatvaranje serije vožnji. Jedan od jačih Partya na početku sezone uz ugodnu atmosferu i prijateljsko druženje kako to i inače FUGITIVESI znaju prirediti. ZATVARANJE SEZONE - (24.10.2015.). BEDEKOVČINA, BLAGOSLOV MOTORA - (21.10.2012.).


Sunday, 12 April 2015, Bedekovcina, Bedekovčina. U tijeku je postupak osnivanja MOTO. Barbare MK PHOENIX - OBAVIJEST! Zadnja izmjena: Travanj 13, 2015, 19:11:10 ivan. Ukupno je ove školske godine na natječaju stipendije dobilo 10 učenika srednjih. Zaboka te općina Bedekovčina, Krapinske Toplice, Mače. Brza cesta do Bedekovčine u prometu za 2 mjeseca, a do Zlatar Bistrice za.


Taj je projekt započeo krajem 2015. Općine Gornja Stupljenih motora. Ministarstvu obrane kupovina ruskih raketnih motora koje je američka vojska.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.