ponedjeljak, 8. siječnja 2018.

Igre traktori farma

Igre traktori farma Igre traktori farma Prva misija biti će vožnju do farme, a druga transportirati svinje. Traktor na farmi je igra u kojoj je potrebno ekspresno prevesti povrće do stanice na kojoj će biti izvagano. Dok vozite traktor pokušajte što nježnije voziti kako ne. Vaš zadatak je da stignete sa urodom na cilj. Volite da vozite Traktor u ovoj igrici imate priliku da budete farmer i prevozite razne potrebstine za farmu do magacina za skladistenje. Pomozi mu dostaviti povrće, voće na tržište. Možete pronaći igrice u koijma uzgajte domaće zivotinje. Takđe imate mogućnost vožnje traktora na farmi i ostale poljoprivredne mehanizacije.


Traktor voziš u ulozi poljoprivrednika koji teškim radom pokušava zaraditi za život. Bijeg iz rudnika Zombie traktor 2 Traktor za. Vi ste farmer, vozite traktor i trebate skupljati maslačke, a izbjegavati krave i kokoši. Za sve ljubitelji farmi igrica u kojoj vozite traktor. Napunite prikolicu i odvezite na cilj. U potrazi za novi izazov s farme traktorima i prikolicama učitanih?


Zatim testirati svoje vozačke vještine u 12 intenzivne razine igra.

Igre traktori farma
Popularno: igrice farma sa traktorima, traktorigrica, igre farma sa traktorima, traktor farmer, farmer traktor, igre farme sa traktorima, igrice traktori farma, farmer.
Igre traktori farma
Farming Simulator 2011 Game Play: Pro Farm. Pokažite svoje vještine vožnje traktora na farmi. Vozite traktor i parkirajte ga savršeno na pravom mjestu. Nemojte udariti prepreke na putu ili ćete.


A što ste pronašli malo vremena za odmor. U našim farmama ti imaš zadatak da vodiš farmu iz dana u dan, praveći sve vrste hrane i ostalih proizvoda. Za tu igru potreban je dobar vid i PRECIZNOST(najvažnije). Stranica sadrži najbolja racing igra na traktore. Pozivamo sve da igraju u utrci na traktorima za besplatno online.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.