petak, 19. kolovoza 2016.

Cijena hrasta na panju

Cijena hrasta na panju Minimalni promjer za FI i FII kod hrasta je 44 cm s korom, znači minus 4 cm kore je 40 cm, a tako su cijene i izražene. Spremljeno u privremenu memorijuSlično14. Cijene glavnih šumskih proizvoda utvrđuju se kako slijedi:.

Cijena hrasta na panju
II▻Trupci hrasta na panju Trupci hrasta na panju,vrlo kvalitetno drvo opseg od 160cm. Kolika bi cijena bila za drvo hrasta promjera 70 tak cm, visine nekih desetak. Trupce na panju za rušenje prodajem.


Hrvatska ima čak 785 pilana, a naglo su postale atraktivne zato što je na tržištu drvne sirovine porasla cijena hrasta.

Cijena hrasta na panju
Ako se netko zeli rijesiti hrastove sume ili trupaca molim ga da mi se javi na pp. Ja placam za robu koliko vrijedi, ako je jos na panju, odlucuje. Cijena drvnih sortimenata na panju, kod panja i na međustovarištu…. Vrijednost šume se obračunava po vrijednosti drveta na panju + cijena. Fagus sylvatica), hrast kitnjak (Quercus petraea) te vrste plemenitih lišćara. Cijena na ostalim prodajnim mjestima ( na panju, kod panja, centralno stovarište ). Tako u ponudi imamo bukvu, grab, hrast, cer, bagrem i tzv.


U cijenu uključen prijevoz do 20 km, za narudžbe iznad 1 tone. Cijenu za svaku klasu u okviru LOT-a za koji se podnese ponuda, Ponuda.

Cijena hrasta na panju
JOHE (JOSICA)na panju ili trupce ,HRAST ,BUKVU od ,JASEN ,GRAB. Prodajem trupce Hrasta i Jasena povoljno , cena po dogovoru. Interesuje me koliko imas trupaca i kolika je cena za trupac bez cvora. Takodje me interesuje cena za tehnicku oblicu bez cvorova duzine 105.


Cijene poljoprivrednih proizvoda, cijene drva na panju po vrsti drveta, cijene reprodukcijskog.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.