četvrtak, 18. kolovoza 2016.

Cijena nafte 500

Cijena nafte 500 Cena Nafte vesti » Između konkurentnosti i odgovornosti; Prokletstvo ruskog cara; Brojke sve govore: 6 od 8 naftnih država u haosu; Između konkurentnosti i. Jasminko Umičević smatra da je aktualni pad cijene nafte netipičan u povijesti jer traje više od 500 dana. Podsjeća da su 70-ih godina prošlog.

Cijena nafte 500
IZJAVA Mohammada Ali Khatibija, člana vijeća OPEC-a, o mogućem rastu cijene nafte na 500 dolara po barelu bila je poput scenarija noćne. Proizvodnja nafte, cijene nafte i Brent sirove nafte na svjetskim tržištima. Dobijte BESPLATNI BONUS u iznosu od 100 kn za online trgovanje na Plus500! Al Džazira, katarska tv-mreža, otpušta oko 500 zaposlenika ili više od 10 posto, izvijestila je u nedjelju, uz objašnjenje da je odluka odraz.


Rast cijene nafte potaknuo rast cijena dionica na Wall Streetu. S&P 500 porastao 1,41 posto, na 1. Dok za kućne budžete pad cijene nafte znači veliko olakšanje jer će. Na pad cijena nafte i na potrese u proizvodnji od sredine 2014. Dok je cijena barela nafte prelazila 100 dolara, isplatilo se ulagati u. Ulagače zabrinjava i pad cijena nafte, koje su jučer skliznule na nove. Oštar pad cijene nafte i burzovnih indeksa - raste cijena zlata. Iako smanjenje proizvodnje za čak 500 tisuća barela dnevno kroz više. Cijene nafte zadržale su se u srijedu na međunarodnim tržištima.

Cijena nafte 500
Svjetska tržišta: Indeksi porasli nakon oporavka cijena nafte.


Cijena nafte na globalnu ekonomiju djeluje poput poreza i u. Posljednjih tjedana cijene su nafte snažno rasle, potičući i tržište. Izracun potrosnje auta prema natocenim litrama goriva. Izracun cijene natocenog goriva prema prijedjenim kilometrima. Svjetske burze porasle zahvaljujući oporavku cijena nafte. Posljedično je i cijena sirove nafte na svjetskim tržištima kliznula na. Zemlje Bliskog istoka na nafti će izgubit nevjerojatnih 500 milijardi dolara.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.