ponedjeljak, 22. kolovoza 2016.

Cijena tapeciranja volana

Cijena tapeciranja volana Dodatno na tapeciranje volana: Originalni šav. Ako je vaše kolo upravljača izlizano, oštečeno, potrgano, rješenje možete potražit kod naših majstora. Cijene tapeciranja sjedala, tapecirunga vrata, konzola i sl.

Cijena tapeciranja volana
Cijene su već od 150kn, ovisno o veličini i materijal. Jel netko dao tapecirati volan kod njih, ili kod nekog drugog, u skaj? Ako nije neka tajna,vidim da svi spominju Domagoja iz Zg,pa me zanima kakva je kod njega cijena? Učitao korisnik MatusMarioPresvlačenje obruča volana u kožu !
Cijena tapeciranja volana
Volani se tapeciraju u vrhunsku kožu iz auto industrije po želji i u. Autotapetarija Vitrum se bavi tapeciranjem svih vrsta auto sjedala. Razlike u cijeni dvobojno, jednobojno?


Za vaše kolo upravljača ako ga želite obnoviti možemo ponuditi riješenje. Nudimo tapeciranje u auto kožu ili skaj za auto industriju. FAQ: dakle jedan lik iz SK sta tapecira. Neki dan mi se ogulio volan, tj koza fabricka, pa reko da to sredim sto prije. I koliko se kreću cijene presvlačenja? Vele tamo, ako donesem svoju kozu, cijena se na pola spusta.


Cijena tapeciranja volana
Vršimo profesionalno presvlačenje volana te popravak zračnih jastuka (AIRBAG). Usluge tapeciranja auto interijera u kožu i alkantaru. Auto sjedala, krova i stranica te tapeciranje volana, naslona i ručice mjenjača. Auto presvlake ili navlake izrađujemo po originalnim. View Full Version : N: Uslugu tapeciranja volana, sjedala i ostalog. Tapeciranje sjedala i kompletnog interijera.


Rabljena Vozila Koja je cijena tapeciranja volana. Vitrum: 250 kn tapeciranje volana u umjetnu kožu. Naslovnica; O nama; Usluge; Galerija radova; Kontakt; Developed by. Bave se izradom autonavlaka u Matuljima te kabrio krovovima u Opatiji te tapiciranjem i izradom interijera automobila te izradom tendi i interijera oldtimera i. Ne mogu točno reći za cijenu, ali mislim da je oko 750kn prava koža, a umjetna puno jeftinija. Koliko je koštalo tapeciranje mjenjača?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.