ponedjeljak, 8. kolovoza 2016.

Dionice belje dividenda

Dionice belje dividenda Dionica: BLJE-R-A (ZSE) Djelatnost: Poljoprivreda. Povijest i detalji o dividendi BLJE-R-A. Najave isplate dividendi podigle tržište kapitala.

Dionice belje dividenda
Autor je vlasnik dionica HT, Ericsson Nikola Tesla i Belje spomenutih u tekstu. No ne mora značiti da će uskoro isplatiti dividendu, jednostavno te odredbe. Belje dioničko društvo za privređivanje u poljodjelstvu, prerađivačkoj industriji i. Vrsta vrijednosnog papira, Dionica - redovna.
Dionice belje dividenda
Naslovna; Uređeno tržište; Kalendar isplate dividendi. TUHO-R-A, Isplata dividende u novcu: 58,00 HRK.


Belje (ZSE:BLJE-R-A) je ostvarilo gotovo 1,4 milijuna kuna trgovine uz. Dividenda od 20,51 kunu po dionici isplatit će se 8. HT: Za isplatu dividende 491,3 milijuna kuna, 6 kn po dionici. Dobit koja mu se kao većinskom dioničaru Agrokora kroz dividendu. Ivici Todoriću, koji drži 94 posto dionica Agrokora. Ledo 20,5 milijuna kuna, dok dividendu nisu isplaćivali Belje, Vupik. I na kraju - ništa od mojih dionica i dividende - sve propalo kao i firma. T-HT-u dobit pala 15 posto, dividenda po dionici 9 kuna.


S padom cijene od 6,02 posto, na 78 kuna, dionica Belja imala je promet nešto veći od milijun kuna. Povlaštena dionica Adris Grupe ostvarila. Ukupan iznos namijenjen isplati dividende za 22. Agrolaguna, Belje, Jamnica, Ledo, PIK Vrbovec i Zvijezda. Izvlacenje vidim samo kroz dividendu, a u to sumnjam. To je jako dobro i za firmu Belje, a i za trzisnu cijenu njene dionice. Kada Adris Grupa za nešto više od mjesec dana isplati dividendu za.


Mnogi su dioničari zadržali dionice i TDR je dočekao kraj 2002. Uz veći promet u fokusu dionice Vupika i Belja. Uprava je predložila dividendu od 7 kuna po dionici. Od sastavnica CROBEX-a rastom je drugi tjedan zaredom prednjačila dionica Varteksa, dok se na začelju liste našla dionica Belja. OIB, broj računa u SKDD-u i ukupan broj dionica. SKDD-u na dan donošenja odluke Glavne skupštine Društva o isplati dividende.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.