ponedjeljak, 8. kolovoza 2016.

Porez na auto do 10 godina starosti

Porez na auto do 10 godina starosti Vlasnik odnosno korisnik upisan u prometnu dozvolu registriranog osobnog automobila do 10 godina starosti obveznik je poreza na cestovna motorna vozila. Od Nove godine uvode se promjene u plaćanju poreza na auto. W) i prema starosti vozila, a kategorije i iznosi nisu se mijenjali.

Porez na auto do 10 godina starosti
Za aute starije od 10 godina porez se i dalje neće plaćati. Po njegovoj računici, uvezeni auto star tri do četiri godine, vrijednosti 10. Za jača vozila, ona od 70 do 100 kW, porez na vozila do dvije godine starosti iznosi 600 kuna, dvije do.


Godišnji porez na vozila, prema novim pravilima, plaćat će se pri.

Porez na auto do 10 godina starosti
Prosječan automobil u Hrvatskoj 2008. Dotični porez, naime, plaća se samo do 10 godine starosti. Kupujete rabljeni ili novi auto sigurno vas zanima plaćanje poreza na. Porez se plaća do deset godina starosti auta. Porez na automobile7 svi 2013Porez na aute STARIJE OD 10 godina? Apsurdi: Ovako nas porezna „pljačka“ kod kupnje rabljenog vozilaemedjimurje.


Spremljeno u privremenu memorijuSlično4. Vlasnicima rabljenih starijih od 10 godina, kojima država naočigled uzima veći. Ukoliko ste kupili rabljeni automobil velika je šansa da morate platiti i posebni.

Porez na auto do 10 godina starosti
Porez na promet plaća se samo u slučaju ako se promet rabljenih vozila. Svi oni koji imaju osobni automobil do 10 godina starosti obveznici su plaćanja ovog poreza na cestovna motorna vozila. Ovim se Zakonom uređuje plaćanje posebnog poreza na motorna vozila (u daljnjem... 0 grama po kilometru te motorna vozila proizvedena prije 30 i više godina koja su.... i vezani su uz starost rabljenog motornog vozila i broj prijeđenih kilometara...... (10) Obračunavanje i plaćanje posebnog poreza na stjecanje rabljenih.


Za osobne automobile ovaj porez se ne plaća nakon 10 godina starosti vozila. Porez na cestovno motorno vozilo na plaća se na osobne automobile koji su stariji od 10. Kod motocikala porez plaćaju vlasnici vozila čiji motor prelazi snagu od 20 kilovata i to do deset godina starosti, a iznosi su 50, 80 i 100 kuna. Visina tog poreza ovisi o snazi motora i starosti vozila.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.