četvrtak, 25. kolovoza 2016.

Dvotaktni motor ne pali

Dvotaktni motor ne pali Dvotaktni motor ne pali Problem s vanbrodskim motorom7 kol 2011Problemi sa paljenjem14 velj 2009Motor se guši i gasi10 sij 2008Podijelimo iskustva s motorima kosilica. Nece upaliti,ima struju,gorivo i ulje. Spremljeno u privremenu memorijuSlično19.

Dvotaktni motor ne pali
Dvotaktni motor ne pali
Molim vas recite mi zasto skuter ne pali a ima gorivo u karburatoru i ulje. Princip rada 2t motora8 objava5 sij 2010Više rezultata za forum. Sta je jos moglo otici i do cega je problem kad motor nema snage.
Dvotaktni motor ne pali
To sto tvoj skuter ima ulja,nema veze sa paljenjem,jer je u pitanju dvotaktni motor kojemu.


Dvotaktni motor ne pali
Jedan lik mi je rekao da tamo di se pali svijetlo ona sklopka to. Motor se gasi - Stranica 7 - Poljoprivredni Forumpoljoprivredni-forum. I još jedna stvar te dvotaktne i većina drugih ako dode do pregrijavanja se ugase jer. Koki je u pravu,ako pokaže tak mali broj motor teško pali jer je premali pritisak. Moram da otvorim karburator (odvrnem dva srafa od gasa) i sipam malo benzina direktno u karb, zatvorim i. Od tada ne pali vise,cistio sam karburator,svecicu takodje,filter sam.
Dvotaktni motor ne pali
Dakle, kada je motor hladan pali kao mina.


A kada je vruc nikako - jedino na kurblu.

Dvotaktni motor ne pali
Vrti, vrti, kao da ce da upali, ali nikako da upali. Svječice su relativno nove ali motor još nikad nije preštelavan. Svjecica pali sabijenu smjesu i eksplozija unutar cilindra gura klip na. Za razliku od četvorotaktnog, dvotaktni motor ima tri takta sjedinjena u. Ako staviš više ulja; teže pali ali dobro podmaziva. Kretnjom klipa iz DMT prema GMT klip komprimira smjesu (zrak) koja se pali.


Dvotaktni motori upotrebljavaju mjesavinu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.