četvrtak, 25. kolovoza 2016.

Renault zoe u hrvatskoj

Renault zoe u hrvatskoj Renault zoe u hrvatskoj Renault već mjesecima ispituje punionice u Hrvatskoj. Krstarimo obalom živopisnog Bohinjskog jezera, i to u Renaultu Zoe, francuskom mališanu čiji elektromotor od 65.

Renault zoe u hrvatskoj
S Renaultom Zoe su posebno kompatibilne punionice hrvatske. Kako takva u Hrvatskoj ne postoji, ni Leaf kod nas nije u prodaji. Podsjetimo da u Hrvatskoj već postoji više od 200 lokacija na kojima je moguće. U ovoj tvornici dosad je proizvedeno 42.


Zahvaljujući našoj mreži koju čini više od 25 prodajnih mjesta prošle smo godine u Hrvatskoj prodali više od 42. Pogledajte ponudu modela Renault: osobna vozila, laka gospodarska vozila. Pokretač vašeg uspjeha i broj 1 u Europi od 1998. Primjera radi, gradski automobil na električni pogon, Zoe, u. R240 Renaultov je motor koji su razvili inženjeri u Technocentru i tvornici Cléon u kojoj se motor proizvodi. ZOE sad ostvaruje 30 km veći doseg, što mu nudi najveći doseg u klasi. Također, ZOE je, kažu u Renaultu, od temelja konstruiran kao električno vozilo te će se većinom svojim dijelova razlikovati od ostatka. Doseg od 210 km je u idealnim uvjetima.

Renault zoe u hrvatskoj
Ne zna se hoće li ta cijena biti i za Hrvatsku, kad auto stigne kod nas.


Pravne osobe mogu dobiti poticaj i veći od 700. Bude li takva cijena kod nas kako prognizirat bit će rijedak u Hrvatskoj ko toyota IQ. Budući da model Zoe nije u ponudi Renaulta u BiH, nema niti. Vožnja električnog automobila ni u razvijenom svijetu nije jednostavna. DEMO PROJEKT ELEKTRIČNE MOBILNOSTI RENAULTA U HRVATSKOJ. U Hrvatsku stigao Tesla Model X, najbolji SUV na svijetu.


Novi, veći domet Renaulta ZOE najveći je među svim serijskim. Novi ZOE pokretan novom baterijom Z. Mercedes-Benz predstavio osvježeni GLA, prodaja u Hrvatskoj od 9.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.