nedjelja, 21. kolovoza 2016.

Elektromotori sa reduktorom

Elektromotori sa reduktorom Elektromotori sa reduktorom Reduktori su zastupljeni u gotovo svim granama industrije. Koriste se kako bi se smanjio broj okretaja elektromotora ili povećao njegov okretni moment. Prodaje ispravan elektromotor Elektrokovina sa jednostepenom pumpom, 220V.

Elektromotori sa reduktorom
Rabljeni elektro motori i elektromotori s reduktorom u odličnom stanju i povoljno. Elektromotori za kazetofon, razni, mogu se iskoristiti i za druge namjene. Motorreduktori raznih snaga na skladištu.


Elektromotori sa reduktorom
Chevrolet Blazer difrencijali reduktor puž volana gmc. Motor-reduktor sa kočnicom - dvostrani. Proizvodnja, prodaja i servis elektromotora, reduktora i ventilatora. MOTOR REDUKTOR SA KOCNICOM - dvostrani. PARTNER promet je organizacija za promet proizvoda iz oblasti pogonske tehnike: elektromotori, reduktori, pumpe, frekventni regulatori, rezervni delovi. Zbog tezine i velicine motora samo licno.


Motor sa reduktorom i spulnom - 12V - 60RPM. Aukcija "Mali elektromotori sa reduktorom 12v" je arhivirana.

Elektromotori sa reduktorom
U našoj ponudi sigurno ćete naći elektromotore, reduktore i el. Rossi Grupa iz Modene je jedna od najvećih industrijskih grupa za proizvodnju i prodaju reduktora, motorreduktora i električnih motora s kočnicom. Motor 3 kw 1400 obrt 130 EUR motor 11kw 1430obrt 180 EUR motor 1,5kw 2800 obrt 70 EUR motor monofazni. Preduzece je nastalo od male zanatske radnje osnovane 1985.


Prodaja različitih vrsta elektromotora, usluge servisa motora i reduktora, kao i metalostrugarske usluge, a izrađujemo i liftove i dizalice. Veličina elektromotora IEC 63…IEC100; Snage 0,09. Monofazni elektromotori su jednostavni, pouzdani i u potpunosti odgovaraju zahtevima današnjeg tržišta. Planetarni motor sa reduktorom, 100 okretaja u minuti snage 100 kg, u inox. Električno sklopovlje za okretanje u jednom i drugom smjeru mi je bistro,ali neznam dali ce obican elektromotor sa reduktorom radit isti posao.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.