četvrtak, 18. kolovoza 2016.

Glikol za solarne sisteme

Glikol za solarne sisteme EKOFRIZ je antifriz na bazi propilen glikola koji se koristi protiv smrzavanja svih. Za optimalno iskorištavanje Sunčeve energije u sistemima grijanja naročito su. EKO - GLIKOL - Medij za prenos temperature za vse vrste solarnih.

Glikol za solarne sisteme
Antifriz EKOFRIZ za solarne sustave i centralno grijanje. Stručni odabir i ugradnja solarnih sistema naša je specijalnost. Oprema za solarne sisteme - oprema za grejanje. Svi modeli su u izvedbi sa Wilo pumpama, pogodni za fluide sa do 50% glikola.
Glikol za solarne sisteme
Prije se koristio etilen-glikol, a sada sve više mješavine propilen-glikola.


Geotermal: Glikol za solarne sisteme 10L, v kanistru. Koncentrat za preprečevanje zamrzovanja solarnih sistemov. ECO MPG-P –15°C GLYCOL na osnovi propilen glikola za polnjenje sistemov. Pri polnjenju raznih solarnih sistemov, toplotnih in hladilnih naprav, toplotnih črpalk itd. Zelo ugodna cena za dostavo in kontrola vašega solarnega sistema in. Sigurnosni ventil za solarne sisteme. Automatsko odzračno lonče za solarne sisteme.


Tečnost za prenos energije u sistemima centralnog i solarnog grejanja.

Glikol za solarne sisteme
PRAKTIČNA NASTAVA MONTAŽE SOLARNOG SISTEMA. Solarni spremnik toplne služi za akumulaciju i pripremu PTV-a i pomoć u grijanju prostora. Tekućina na bazi etilen-glikola koja ne sadrži nitrate, amine i fosfate. Primjenjuje se i u sustavima solarnog grijanja, sustavima za centralno grijanje. Sredstvo za pranje vjetrobranskog stakla i zaštitu od smrzavanja sistema za pranje. Prodajem nekoliko novih, tvornički zapakiranih kanistera neotrovnog propilen glikola čija je točka smrzavanja na -35 stupnjeva kada se miješa. Regulus pumpne grupe za cirkulaciju tekućine (glikol) u solarnim sustavima.


Refraktometari, pumpe za ručno lil elektronično punjenje solarnih sistema.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.