četvrtak, 25. kolovoza 2016.

Hdz lista za sabor

Hdz lista za sabor VIDEO) Predsjednik Vlade RH i HDZ-a mr. Lista_kandidata_HDZ_2016_objava_WEB. Spremljeno u privremenu memorijuLISTA KANDIDATA.

Hdz lista za sabor
Brkić je tako odlučio svoje mjesto u Saboru izboriti preferencijalnim glasovima. Branka Juričev Martinčev, prva na listi HDZ-a u IX. No, Milijan Brkić sa 13,91 posto, odnosno s više od 9. Na toj listi HDZ-a u drugoj izbornoj.
Hdz lista za sabor
Narodna koalicija osvojila je 39,36 posto (7 mandata), HDZ i HSLS 31. Sabor ipak ne ide Gordana Sobol, a s HDZ-ove liste ide još.


HDZ je biračima predstavio svoje kandidate za Sabor u VIII. HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA - HDZ. Josipa Rimac izbačena je s popisa kandidata za Sabor na listi HDZ-a u 9. Naime, on je na proteklim izborima na listi HDZ-a za XI izbornu jedinci dobio uvjerljivo najviše glasova nego svi ostali kandidati, ali sada ide sa. Darko Puljašić, po prvi puta kandidat na listi za Hrvatski sabor u V. Nakon desetak dana neizvjesnosti, Predsjedništvo HDZ-a donijelo je odluku o tome kako će izgledati izborne liste HDZ-a, a IX. Osim Josipe Rimac, s izborne liste su izbačeni i Ante.

Hdz lista za sabor
HDZ Zadarske županije istaknuo je svoje kandidate za listu te stranke u 9. U slučaju da brodsko-posavski župan podnese ostavku na funkciju saborskog zastupnika. HDZ će liste predati u subotu, no program vjerojatno predstaviti tek u. Procurila HDZ-ova lista: Ovo su Plenkovićevi ljudi koji će stranku zastupati. Božo Ljubić, inače predsjednik Glavnog vijeća Hrvatskog Narodnog sabora BiH, kazao je kako.


Kandidat Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) lista br. S HDZ-ove liste u Sabor će šest kandidata, s liste Narodne koalicije pet te po jedan s liste Milana Bandića, Mosta i Živog zida.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.