srijeda, 24. kolovoza 2016.

Valamar riviera dionice forum

Valamar riviera dionice forum Forum › Tržišta kapitala - Hrvatska (ZSE)Spremljeno u privremenu memorijuSlično15. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoDionica Valamara u petak oko 10 sati na Zagrebačkoj burzi bila je najlikvidnija. Riviera je jedna od najpodcjenjenijih dionica.

Valamar riviera dionice forum
Za dionicu Valamar Riviere Erste analitičari u inicijalnoj su analizi dali preporuku “kupiti” i 12-mjesečnu ciljanu cijenu postavili na 26,59 kuna. Izvrsni rezultati potaknuli su i rast dionice Valamar Rivijere d. Hrvatskoj koja u svojim destinacijama od Istre do. ISIN: HRRIVPRA0000 Djelatnost: I 5510. Vrsta vrijednosnog papira, Dionica - redovna.


Tako da trenutno posjedujem 12120 dionica RIVP, sve na skrbničkoj poziciji. Adria Hotel Forum jedna je od vodećih europskih hotelsko investicijskih konferencija. RIVP-R-A : Sažetak podataka o dionici. Glavna skupština najveće hrvatske turističke grupacije Valamar Riviere donijela je odluke o isplati dividende, kupnji trezorskih dionica te. Zagrebačka burza (ZSE) dodijelila je u petak nagrade za 2014. Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i Index. Adresa : Stancija Kaligari 1, 52440. Andabakovih dionica - milijarda kuna.


Valamar riviera dionice forum
Iz rasprava na rapskoj sjednici proizlazi strah od netransparentnosti te prevladava stav da se ni u kom slučaju ne treba dozvoliti brzinsku. Ulaganjem u Valamar Rivieru i Jadroplov ima dionice koje danas. Zagreba i Hotela dubrovačka rivijera što mu omogućuje da ima više od 13. Da predsjednik uprave neke tvrtke za ovoliko kupi dionice vlastite tvrtke na burzi. On je, naime, prošloga tjedna kupio 33. ADRIA HOTEL FORUM Jedna od vodećih europskih investicijskih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.