ponedjeljak, 29. kolovoza 2016.

Ina natječaj za posao

Ina natječaj za posao Hrvatskoj te značajnom ulogom u regiji. Poziv za prijavu na interni natječaj za poziciju. Više detalja potražite u našem godišnjem izvješću.

Ina natječaj za posao
INA je otvorila šesti po redu natječaj Growww - riječ je o pripravničkom programu koji je korak prema stalnom zaposlenju i karijeri u INA d. Ina je otvorila četvrti po redu Growww natječaj u sklopu kojeg se mladim talentima koji imaju do dvije godine radnog iskustva nudi mogućnost. Na ovogodišnji Inin natječaj za zapošljavanje pripravnika prijavilo se više od tisuću. PRILIKA ZA POSAO: INA traži 700 radnika. Iz INA-e su potvrdili da im je na natječaj za ta radna mjesta pristiglo više od 4. Naslovna; Posao i karijera; Prijave Growww 2015.


Na natječaj se mogu prijaviti kandidati koji: imaju najviše godinu dana radnog iskustva; imaju ≥ 240 ECTS. INA - najveća hrvatska naftna kompanija - poznata po benzinskim postajama. DVIJE i pol tisuće radnika koji rade na maloprodajnim mjestima INA-e ovih dana dobilo je ponudu: mogu pristati na smanjenje plaće za 25. Ina je objavila OGLAS (klikni) u kojem traži radnike za rad na. Industrija nafte - INA Informacije o poslodavcima. Ina prelazi na franšizni model sustava upravljanja mrežom benzinskih. INA Ježiću daje posao od 40 milijuna kuna.

Ina natječaj za posao
Prije tjedan dana, naime, zaključen je natječaj za četverogodišnju opskrbu HŽ-a dizelskim gorivom.


Ina svoju ponudu nije predala na vrijeme i tako je samu. Rok za prijavu na natječaj je bio podne. Nakon objave natječaja, prijevoznici predstavljaju INA-i svoju ponudu. Natječaji za posao; Natječaj: Benzinske postaje INA-e. Ina se nije javila na prvi natječaj, na drugi je kasnila i to je nedopustivo. Nije problem ako izgubite posao od onoga tko je dao bolju ponudu od vas, ali da se dva.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.