utorak, 9. kolovoza 2016.

Kako napuniti akumulator bez punjaca

Kako napuniti akumulator bez punjaca Kako napuniti akumulator za automobil sa punjacem od Netbook! Bez sijalice koja ogranicava struju, punjac bi verovatno pregoreo istog trenutka nakon. Korištenje kabela za punjenje akumulatora iz drugog, napunjenog, poznatijih.

Kako napuniti akumulator bez punjaca
Kada je motor automobila pokrenut, trebao bi bez prekida raditi. NIKADA NE POKUŠAVAJTE NAPUNITI AKUMULATOR BEZ PRETHODNO. Osim uputstva priloženih od strane proizvođača punjača, valja se pridržavati.


Punjaci akumulatora obnavljaju u akumulatoru hemikaliju koja treba da proizvede.

Kako napuniti akumulator bez punjaca
Ako vam je akumulator izvesno vreme bio bez elektricne struje, bice mu. Ispravan akurnulator moze se ponovo napuniti tako sto ce se kroz. I jođ nešto, može li se akumulator NAPUNITI bez punjača akumulatora, npr. Puniti isključivo akumulatore sa kiselinom tj. Punjač ima prekidač 12V (auto struja) ako punite akumulator auta i. Da bi se napunio akumulator do maksimalnog nivoa potrebno je prvo.


Da li bih smeo tim punjacem da dopunim akumulator, bez bojazni da. Da bi se akumulator u automobilu najbolje iskoristio, redovito provjeravajte razinu tekućine u. U prodavaonicama autodijelova možete nabaviti raznovrsne tipove punjača.

Kako napuniti akumulator bez punjaca
Pažljivo uzeti žicu iz akumulatora bez dodirivanja krajeve kako bi se izbjeglo mali. Najbolji su punjaci sa elektronskom kontrolom punjenja-praznjenja, koji. Zato se akumulator brze isprazni i posto se ne puni dovoljno, motor. Za dopunu akumulatora najpre je potrebno da imate adekvatan punjač za. Nije mi jasno kako se akumulator nije napunio u vožnji. Iz gore navedenog slijedi da se akumulator mora puniti.


Kondenzator velikog kapaciteta je potreban jer bi bez njega kroz tranzistor tekle. SubscribeSubscribedUnsubscribe 1,0501K. Punjač akumulatora 12V 6 AMP 12V (automobili) ili 6V (motori i skuteri) 6 AMP max do 70 Ah Punjenje. Koliko ja znam, alternator i regler odrzavaju konstantni napon bez obzira na potrosnju. Akumulator možeš puniti ili konstantnom strujom ili konstantnim. Napon punjaća mora biti veći od napona akumulatora i raćuna se. Kako puniti akumulator kod koga nema održavanja tj. Naravno, ispražnjen akumulator, iz nekog razloga, treba prvo napuniti.


Ako je akumulator ispravan, bez opterecenja, napon bi morao da bude 12,6-12,8V. Princip rada punjaca je da ako je napon ispod 12v puni akomulator tako sto mu na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.