ponedjeljak, 22. kolovoza 2016.

Kočioni cilindar cijena

Kočioni cilindar cijena Trgovina sa autodijelima i dodatno auto opremo. Naručite online ali nazovite 01 777 67 63. CAR PARTS ima u ponudi po najpovoljnijim cijenama kompletan asortiman za.

Kočioni cilindar cijena
PrethodnaKočioni cilindri - Za automobile - Dijelovi i oprema - Vozila - OLX. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoKočioni cilindri na OLX. Jel netko zna koliko košta zadnji kočioni cilindar za saxa 1. Najvjerovatnije ti je gl kočioni cilindar.


Kočioni cilindar cijena
Ono bez čega doboš kočnice ne bi mogle raditi je kočioni cilindar, koji za. KOČIONI SUSTAV - najvažniji sustav na vozilu. Kod nas se na svakom servisu obavezno provjerava stanje kočionog sustava i to. Meni smrdi na glavni kočioni cilindar definitivno. Da li je netko mijenajo i da li zna cijene setova gumica , ili možda novi GKČ. Glavni kočioni cilindar Ford Fiesta 02-08.


Jesu li ovo realne cijene ili sam naletio ko na minu? Zadnje kočione cilindre Nissin za razne motocikle prodajem, 1kom od. BMW R1200RT prednje BREMBO kočione čeljusti prodajem, cijena. Cijev kočionog cilindra u kotaču C360 desna, 69. Otisao mi je glavni kocioni cilindar na Astri G (pojele se gumice i ne drzi dobro), pa me interesuje da li je neko radio remont cilindra na astri g. Aukcija "FIAT STILO GLAVNI KOCIONI CILINDAR" je arhivirana. Prodajem navedeni kočioni cilindar s posudom u potpunosti ispravan i u dobrom stanju.


Promovirajte oglas u Top Prodaja glavnih kočionih cilindara za. Alat za vraćanje kočionih cilindara klipa MG50407. Bio kod majstora i ustanovio je da curi zadnji levi cilindar. Imaš setove za reparaciju kočionih klešta u EURO07 cena je 800-1000 dinara. Dostupnost: Ima na zalihama, može se isporučiti u roku. V6- glavni kočioni cilindar cijena po dogovoru.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.