subota, 13. kolovoza 2016.

Koliko kosta graviranje nakita

Koliko kosta graviranje nakita Dakle zanima me samo koliko kosta graviranje nakita? Radi se o poklonu djevojci,srebrna narukvica? Spremljeno u privremenu memorijuSličnoGraviranje.

Koliko kosta graviranje nakita
Radimo sve vrste graviranja, od klasičnog do kompjuterskog graviranja fotografija i otiska prsta, kao i graviranje u burmama. U svim ARGENTUM srebrnarnicama započelo je veliko sniženje nakita i satova tako da sada vaše omiljene modne dodatke ili poklone za svoje najbliže možete. Izrada nakita po narudžbi i graviranje - Nakit i Satovi - Privjesci - Stari. Graviranje nakita i satova, Stari Grad, 5 KM, Moguće je platiti kreditnom karticom.


Koliko kosta graviranje nakita
Cjenik laserskog graviranja i izrezivanja, ovdje možete naći informativne cijene naših usluga. Hvala za temu,biloo mi je bitno koliko kosta,videla sam da je po slovu. Novom Sadu, koja je voljna da gravira nakit koji je. PRODAJA I POPRAVAK zlatnog, srebrnog nakita i satova; USLUGE GRAVIRANJA nakita, satova, pločica za vrata i kasliće, upaljača; PRODAJA I ZAMJENA. Lasersko graviranje na metalu, gravura poklona laserom, graviranje. CENOVNIK UNIKATNOG GRAVIRANJA februar 2016.


Osim toga, u ZAKS-u Vam omogućujemo i besplatno graviranje željene. ZAKS-u imamo veliki izbor muškog i ženskog nakita od zlata i. Sve možete dobiti već od jednog primjerka (unikata) pa do velikih serija.

Koliko kosta graviranje nakita
Pažnja prema vašem nakitu i detaljima naš je prioritet. Da vaš nakit bude još osobniji vršimo graviranja kojima dodajemo osobnu notu koja govori više. Potpuno se slažem, stvarno dobar komad nakita. Model: DAR31 Cijena: 198 kn (cijena za 2 ogrlice, 2 privjeska i graviranje po želji) - izrada od nehrđajućeg čelik, račun (garancija) uz kupnju - 2. Dijelimo 2 ogrlice po izboru s graviranjem slike po izboru.


Dosta nakita od bijelog zlata se vrlo lako čisti tako da ne bi trebali imati problema. I znas li koliko okvirno bi bila cijena tanke narukvice s malom plocicom? Cijene su povoljene ( trenutno je i sniženje) a graviranje besplatno. Argentum Vita, moja online trgovina nakita.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.