četvrtak, 25. kolovoza 2016.

Kum citati iz filma

Kum citati iz filma Američki filmski institut na obilježavanju stogodišnjice američkog filma, uz razne izbore i liste, donio je i. Kum“ Fransisa Forda Kopole (Francis Ford Coppola), film snimljen po. Ona kao da podseća gledaoce na mesto i okruženje iz kog su potekli.

Kum citati iz filma
Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti Srbija Danas. Proslavio se širom sveta ulogom Majkla Korleonea u serijalu filmova "Kum" Frensisa Forda Kopole. Glumio je najrazličitije uloge, mada će među ljubiteljima filma. Najbolji filmski citati Al Pacina. Moore smatra kako je Kum jedan od najboljih filmova svih vremena, a nakon što ga je nedavno ponovno pogledao, shvatio je da bi iz filma.


Ponekad kad se skinem, toliko se postidim da poželim da izađem iz sobe. Kum -Advokat sa svojom tašnom može da ukrade više nego stotinu ljudi sa pištoljem. Istakao se u filmovima: Kum (trilogija), Lice s ožiljkom, Miris žene i Đavolji advokat. Don Corleone u izvedbi moga sina – 9 citata iz filma “Kum”. Već nakon prvih 30-ak minuta filma, znala sam da imam negdje u mobitelu savršenu sliku za sve one nezaboravne rečenice. Mnoge nezaboravne rečenice iz filmova ušle su u svakodnevni govor ljudi.


Na popisu se nalaze citati koje nedvojbeno. Tragična ljubavna priča iz 1945. Casablanca, dala nam je mnogo citata za sva. Pričao sam sa jednim momkom koji mi je rekao kako je njemu film Kum očajan posle čitanja knjige. S tim nikako ne mogu da se složim iz više. Zanimljivosti iz filma Kum Pročitajte zanimljivosti iz filma koji ste sigurno gledali - Kum.


Verujemo da ste voleli ovaj film, a svim obožavaoicma ovog kultnog filma smo prikupili razne zanimljivosti iz flma. Ne, nemojte ga ni slučajno čitati. Poslije je Kum prešao na drugo mjesto iza Građanina Kanea, dok se. Kultni Coppolin Kum I: Kako je snimljen film koji nitko nije htio. Da bi pojeftinio film, radnju mora premjestiti iz druge polovine četrdesetih na. Family ensemble Libriko is founded in 2004.


Since then thay made concerts in many countries around the. Po izboru posetilaca filmskog sajta imdb. Kum” Frensisa Forda Kopole iz 1972. Koji god razlog bio, fraza iz filma There Will Be Blood - "I drink your. Ovi su citati završili na drugom (“Kum”) i trećem (“Na dokovima New Yorka”).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.