srijeda, 31. kolovoza 2016.

Plin u bocama za domaćinstvo

Plin u bocama za domaćinstvo Iz više smo izvora dobili informaciju da je na hrvatskom tržištu u opticaju vrlo visoki postotak (prema nekim podacima i preko 10 %) plinskih. UNP (plin u bocama, mali spremnici). UNP kao energent ima izuzetna ekološka svojstva.

Plin u bocama za domaćinstvo
Njegovom se uporabom smanjuje emisija štetnih plinova, prije svega. Jedan od naših segmenata prodaje su boce za domaćinstva i slobodno vrijeme, koje su praktična, cjenovno ugodna rješenja za kuhanje. Dostava i prodaja plina u boci u što kraćem vremenskom roku u vaše domaćinstvo ili ugostiteljski objekt. UNP je zbog svoje karakteristike da već pri malom povećanju tlaka lako prelazi u tekuće stanje i smanjuje volumen 270 puta, idealan energent kada se traži.


Plusplin - najpovoljnija dostava plina u Hrvatskoj. Osim razlike u cijeni, upotreba plina ima i druge prednosti:. PLIN U BOCAMA TEKUĆA JE SMJESA od 65 posto plina butana i 35 posto. LPG u bocama (mješavinu butana i propana) koriste manji korisnici u domaćinstvu, za kuvanje, zagrijavanje vode i prostorija te u plinskim uređajima za. Ima vrlo raširenu upotrebu, kao izvor energije u industriji i domaćinstvu. Plin u bocama na hrvatskom tržištu najčešće dolazi u bocama od 7,5kg, 10kg i 35kg. Uz ukapljeni naftni plin u obliku autoplina, Crodux u ponudi ima i UNP u. U našoj ponudi nalaze se plinske boce za kućanstvo zapremine 10kg, tf plinske boce zapremine 10kg, kamp boce zapremine 2kg, 3kg i 5kg te plinske boce. Cjenik Ukapljenog Naftnog Plina, plnskih boca, plina za spreminke, plinske ambalaže (boca), cijene.


Plin u bocama za domaćinstvo
PROPAN-BUTAN u malim bocama, kg, na upit. ZAGREB - Hrvatski će potrošači plina nove zalihe tog energenta od nedavno moći kupiti u novim deset kilogramskim kompozitnim bocama. Plinska boca prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Datum atestiranja boce ne smije biti stariji od 10 godina, a nalazi se na. U IDUĆIH GODINU DANA Niže cijene plina spuštaju prihode Ine za. Za tržište Republike Srbije, NIS nudi više vrsta gasnih boca u zavisnosti od njihove primene: boce od 2 kg i 3 kg, 5 kg i 10 kg (gas za korišćenje u domaćinstvu) i. Kuhanje na plin je zasigurno najisplativije i najpovoljnije.


Maloprodajna cijena plina u bocama: a 35 kg = 368,20 Kn a 35 kg. Riječ je o propan butanu koji nastaje kao nusprodukt nafte u rafineriji.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.