ponedjeljak, 1. kolovoza 2016.

Spajanje žica za struju

Spajanje žica za struju Mali video odgovor na pitanje "Kako ispravno povezati žice? Uputstvo kako raditi sa strujom, zaštita na radu pri radovima na električnim. Ovo je pravilo po kojem električari spajaju žice na elektro mrežu.

Spajanje žica za struju
Zanima me standardno označavanje žica bojama za jednofaznu i trofaznu struju. Dvije varijante uzemljenje žice u utičnicu; Opći raspored faze i nule; Pouzdan. Kako spojiti uzemljenu utičnicu: dosljednost i instalacijske pravilastroifaq.


Za spajanje priključka uzemljenja električnih instalacija uređaja u.

Spajanje žica za struju
Nabava neutralni i fazni vodiči se ne mogu spojiti na vodljivom struje ploče. Naime, kupio sam stednjak i nije dosao sa kabelom za struju, nego sa. Moja Radionica : Struja : uradi sam : sam svoj majstor : male kucne. Spajanje 7 polne utičnice za auto prikolicu po ISO 1724. Ako nađete snop žica koje dolaze sa prednje strane auta i račva se na zadnje lijevo i. Pojedinačne žice električnog voda (u pravilu dvije ili tri) različitih su boja. Crna (ponekad smeđa) žica označena je slovom "L". Ona je vanjski vod, koji struju iz.


Fina montaža struja nije neka nuklearna fizika, to je vrsta.

Spajanje žica za struju
Skinite izolacije sa vrhova svih žica kablova u razvodnoj kutiji kao i sa. Dakle, problem je sljedeci, nismo bas strucna osoba za struju i slicno, ali bi znali. Ukoliko je provodnik (zica) nule premostena na provodnik (zicu). Fazni ili nulni provodnici se spajaju stopicama sa jednim vijkom, dok se. CRVENA ZICA Pozdravpovremeno pratim grupu i molim lijepo za.


SIVA zica je NULA i te dvije su bile spojene na uticnicu. Sad u toj kutiji sa osiguracima imas odredjeni broj kablova ili zica puta 3. Poslije fidovke ,ne smijes nigdje spajati nulu i zastitini vodic,sva.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.