utorak, 9. kolovoza 2016.

Tonovi za poruke

Tonovi za poruke Vasem Windows-u su potrebne kul nova zvona? Ako su vam vasi tonovi za sms poruke dosadili, vreme je da osvezite kolekciju melodija za poruke sa. Da li su vam dosadile sms melodije koje imate? Preuzmite aplikaciju SMS Ton i uživajte, opustite se i nasmejte uz nove melodije za poruke za vaš Android. Da li biste želeli da imate najbolja melodija za SMS kao svoj ličnu melodija za mobilni telefoni? U SMS Melodije za Poruke besplatna aplikacija za Android naći. TONOVI ZA VAŠE MOBITELE (poruke) - Duration: 1:05. Melodije za mobitele, ringtones, zvukovi za mobitele, zezancije i zafrkancije za mobitele.


Na mnogim telefonima korisnici su ograničeni pri odabiru melodije za ton poruke. Recimo Samsung na svojim telefonima dozvoljava samo. Za poruke isto tako neki lep ton. Nego neznam da namestim da mi ton poruke bude koji ja hocu. Trebam neki dobar, sve koje imam su mi dosadni postali, trenutno imam onog iz 300 kaj se dere THIS IS A TEXT MESSAGE! Poklon je priča koju želimo da ispričamo osobi kojoj ga darujemo.


Zato poklon ne pakujemo nego ga kreiramo na osnovu poruke koju primaocu želimo da. Zdravo, Interesuje me da li je niko uspeo da postavi razlicite tonove za poruke za razlicite kontakte? Zvono nije problem podesiti da bude. Aplikacija Zvuci za Notifikacije za sve novosti, ažuriranja i SMS donosi zabavu i vesele zvuke notifikacija za vaš Android telefon. Tužne sms poruke , sms za ostavljene i slomljena srca. Tonovi poruke: Novi tonovi za poruke.


Imao sam E700 i imao je dosta ponuđenih tonova i zvukova za mijenjati, posebno za SMS, posebno za MMS poruke.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.