petak, 19. kolovoza 2016.

Trofazna uticnica na monofazni

Trofazna uticnica na monofazni N ___o____o________ N prvi monofazni utikac. Negde sam procitao da trofazna uticnica za svaku fazu ima osigurac od 10A, imam sledece. Znaci,da li moze da iz trofazne uticnice ide kabl koji se vec tu i.

Trofazna uticnica na monofazni
Kako pretvoriti trofaznu u monofaznu struju? Audio i video tehnika › Sam svoj elektroničarSpremljeno u privremenu memorijuSlično17. Kupujem nešto iz sjeverne amerike a to nešto ima trofaznu(sad-ovsku) utičnicu. Ima li ikakav adapter koji trofaznu utičnicu pretvara u našu.


Trofazna uticnica na monofazni
Prikljucenje stednjaka na trofazni prikljucak17 sij 2010Jednofazni vs. ADAPTER SA TROFAZNE NA MONOFAZNU UTIČNICU - internet. Na videu je prikazano kako prespojiti sa trofaznog na monofazni , motor izgubi na snazi oko 50% , na. Trofazni potrosac - monofazni prikljucak Pozz svima, imam jedno pitanje. U kuhinji imam monofaznu uticnicu predvidjenu samo. Tesko je govoriti ali bih ja radije rekonstuirao trofazni utikac. Trofaznu utičnicu je moguće modifikovati u monofaznu vrlo jednostavnim postupkom ali postavlja se pitanje da li za to postoje uslovi.


Drugi nacin bi bio spojiti trofaznu uticnicu na tri jednofazna kabela -. To se radi kod trofaznih peci 3-4KW a za vece snage(npr 6KW) je jako velika struja za monofaznu tako da ce najverovatnije izgoreti osigurac a.

Trofazna uticnica na monofazni
Tehničke karakteristike Trofazno monofazni razvodnik 3x16A-250Vje proizvod koji se koristi u. Ima aparata koji imaju poseban izvod sa trofaznom utičnicom. Ma imaš za 380 V mali komadić kabela (30-40 cm) koji na jednom kraju ima trofazni utikač, a na drugom kraju monofaznu (jednofaznu) utičnicu. Moze, trofazni uredjaji se mogu spojiti na monofaznu struju. Samo sto nece biti opterecenje 3 faze podjednako vec 1 faza.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.