petak, 19. kolovoza 2016.

Zamjena kablova svjecica

Zamjena kablova svjecica Po abecedi padajuće; Po abecedi rastuće. Da li je dovoljno izmjeriti otpor od. Kablovi za svjećice Alfa Romeo 145 94-00 BOSCH.

Zamjena kablova svjecica
Kada je vrijeme za zamjenu alternatora? Demistifikacija sustava za paljenje (bobine, kablovi, svjećice) Autoplin. Opet primjer:Stranka nije htjela zamijeniti bobinu, vozila se oko 3. Koje svjećice koristiti30 lip 2011Renault Twingo svjećice24 stu 2010Golf IV, 2002.
Zamjena kablova svjecica
Odrzavanje-svjecica-indikator-za-spas-motoraSpremljeno u privremenu memorijuSlično23.


Svjećica je vrlo važna komponenta motora s unutarnjim. Suprotno uvriježenim mišljenjima, sprejanje sekundarnog namotaja, kablova. Uzrok: Istrošene svjećice, zamjena svjećica davno je trebala biti napravljena. Zanima me koliko mogu trajati svjećice na automobilu i DA LI. Zamjena grijača i svjećica na Peugeot vozilima. Dakle isao bi zamijeniti svjecice (Yugic) i imam Bosna Super koje su kao naj za njega i. Pojedinacno skidat kablove i vidit ako radi jednako, to je taj?


Ako motor ne može raditi, skidati jednu po jednu svjećicu i, vrativši kabel na nju i.

Zamjena kablova svjecica
Ako mijenjate kablove svječica (ovisno o kilometraži) preporučujemo zamjenu grafitnih kablova sa kablovima čvrste jezgre (žice). Radilo se o kablu i lulici sviječice drugog cilindra. Naime kabel se ne može sam zamijeniti jer je na drugoj strani zataljen u plastiku. Nije mi jasno zašto su nove svjećice u tako lošem stanju. Poslije mjesec dana mučenja napokon sam riješio problem koji je nastao poslije zamjene kablova od svjećica i zračnog filtera, simtomi su bili. Moze biti do kablova,svjecica i do goriva ali cisto sumnjam da ti je. KM i zamjeni pola motora, ali nakon toga hocu da je kvar otklonjen.


Razvodni rotori L1, L2 – Svjećice; L3 – Visokonaponski kablovi svjećica, grijači za diesel motore… Svjećice u ponudi NGK i Denso, porijeklo iz Japana – prva ugradnja, visoka kvaliteta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.