nedjelja, 11. rujna 2016.

Akumulatori munja

Akumulatori munja Munja je jedini hrvatski proizvodač: – starter akumulatora – trakcijskih baterija – stacionarnih baterija – akumulatora i baterija za specijalne i vojne namjene. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoAkumulator je spremnik energije koji pretvorbom električne energije u kemijsku (punjenje) akumulira određeni dio dovedene mu električne energije. Akumulatori HANKOOK-BOSCH-VARTA-SCHNEIDER-MUNJA-EXIDE.

Akumulatori munja
Munja akumulatore kupljene kod nas ugrađujemo besplatno u Vaš autmobil. Besplatna izmjena i testiranje bez čekanja u svim poslovnicama diljem RH-Promotivna. Akumulatori Munja su visokokvalitetni proizvodi sa slijedećim karakteristikama: izrada u polipropilenu.


II▻AKUMULATORI MUNJA 75ah NOVO 24MJ GARANCIJA TEL 099 571 60 60 NA NAVEDENU CIJENU SE UMANJUJE -5% POPUSTA ZA.

Akumulatori munja
Još da su i neke mjere stavili nebi bilo na odmet. Ovaj od 55ah je ista cijena kao i munja pa bi rađe. Ispraznio ti se akumulator i prisilio te na neočekivan zastoj? To si nemoj nikada dopustiti te još prije takve situacije kupi novi akumulator. Prateći razvoj automobilske industrije od početka ovog stoljeća, kao i potrebe ostalih potrošača elektro-kemijskih izvora energije, Munja je stalnim održavanjem.


Zanima Vas cijena za proizvod AKUMULATOR MUNJA 12V? Ispunite formular i pošaljite nam upit za željene proizvode kako biste saznali cijene i akcije koje. Ono, podupiremo domaću proizvodnju itd Cuo sam da su navodno dobili licencu da se koriste u Fiatu, sad ne znam jel. Popust na sve automobilske akumulatore 30 svi.

Akumulatori munja
Maticu, uz predočenje sindikalne kartice i. Najbolji odnos cijene i kvalitete, imaš ih u Bauhausu dosta jeftino. Za kapacitet ne znam, vidi koji je unutra, ja u 1. D imam 75 Ah, ali moj auto je star pa. Munja,ma nikad više,sutra idem u godini dana po četvrti akumulator u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.