ponedjeljak, 19. rujna 2016.

Auto moto magazin

Auto moto magazin Prvi hrvatski automobilski Internet magazin. Dnevne vijesti, testovi, premijere, predstavljanja, saloni, wallpaperi. Spremljeno u privremenu memorijuAuto klub - Vaša najbolja servisna postaja za auto i moto vijesti, savjete, komentare, sport, zabavu i lifestyle.

Auto moto magazin
Nije nemoguće, pogotovo ako to radi svetski Moto GP šampion Mark Markez. Sezona 6 – emisija 12 – Ford Mondeo, Auto godine 2017. Prvi broj magazina auto motor i sport u 2017.
Auto moto magazin
Specijalizirani mjesečnik koji prati sva relevantna događanja u auto-moto.


Video web portal emisije Auto Moto Nautic Vision sa više od 1000 video priloga iz područja auto i moto industrije, nautike. Zvjerski Fićo bi postidio mnogo novije automobile (VIDEO). Samo mali presjek detalja koje smo uhvatili kamerama proteklih mjeseci i ujedno i najava za sve ono što ćemo vam svaka dva tjedna uporno. Jedan od najluksuznijih terenaca prisutan je na tržištu već 47 godina. Za to vrijeme promijenile su se četiri generacije ovog modela. Na kioske je stigao prvi ovogodišnji broj Auto Moto Magazina, već 130. Uvijek smo smatrali kako je hrvatski auto sport premalo zastupljen u hrvatskim medijima, pogotovo televiziji.


Brzim koracima naprijed - PDF dokument.

Auto moto magazin
AutoIQ Magazin - Auto, Moto & Nautic - Catalog. U novom broju Auto starta ekskluzivno otkrivamo kako je naređeno dizajnerima da uklone grb s novih registarskih tablica, a pročitajte i o. Službeni Twitter profil Auto Moto Magazina. Javite nam se sa svojim pitanjima, komentarima i. Od subote, ponovno u programu Osječke televizije. Vlastitim mišljenjem, dojmovima i zapažanjima pomažete svim nadji. Emisiju SHIFT najlakše se može opisati kao pola sata čiste brzine i adrenalina! Emisija je posvećena prvenstveno hrvatskom. U ekipi krive gubitak važnih 11 milijuna eura zahvaljujući dramatičnoj Velikoj nagradi Brazila na kojoj je Sauber uspio skupiti više bodova.


Stjegonoša – Auto Moto Magazin, lipanj 2012. Zemlje Dalekog istoka oduvijek su sanjale o uspješnom industrijskom pohodu na izbirljivo. S obzirom na promjenu trendova u savremenom svijetu, auto shop magazin je doživio redizajn, te je „porastao“ za novih pedeset stranica na. AutoMotoSvijet, magazin o dobrim automobilima, tehnici, nautici, lux & style stvarima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.