srijeda, 13. prosinca 2017.

Štelanje karburatora na motociklu

Štelanje karburatora na motociklu Pošto sam počeo da se bavim manjim servisima skutera imam jedno pitanje na koji način se štela karburator, jeste da je pitanje previše široko. T skuteru i 4 karburatora na 4T motoru. Savjeti: Kako pravilno namjestiti rasplinjač?

Štelanje karburatora na motociklu
Spremljeno u privremenu memorijuSlično29. Ako smo do sada vodili računa o svim uputama, rasplinjač skutera bi morao biti prividno namješten, tokom vožnje. Kineska Imperija20 objava14 srp 2012Štelovanje karburatora - Motocikli19 objava8 pro 2008cena stelovanja i ciscenja karburatora - Motocikli20 objava26 lip 2008Stelovanje iglica karburatora - Motocikli12 objava21 svi 2007Više rezultata za forum. Karburator - teorija i skoro sve o stelovanju.


Štelanje karburatora na motociklu
Rasplinjaci koristeni na motociklima izgledaju komplicirano, no s. Paljenje suze, pa samo malo turiranja čisto da se naslušam dobrog zvuka, a zatim i štelanje vakuuma na. SubscribeSubscribedUnsubscribe 1,3391K. Imas seraf na karburatoru s kojim podesavas odnos zraka i goriva. On se nalazi najcesce kod serafa za stelanje ler gasa. Zanima me kako mogu da nastelujem karburator, imam veliku potrosnju sa punim rezervoarom predje jedva 60km. Ne reagiraju na vijak koji je predviđen za udešavanje karburatora. Pozz ljudi imam problem sa max-om mnogo se gusi karburator je definitivno jer je mokar od benzina mislim da curi na onu cevku kod. Meni su majstori koji šteluju i sinhronizuju karburatore oduvek bili mađioničari.


Štelanje karburatora na motociklu
Ne znam da li zbog činjenice da su sposobni da sinhronizuju do. Molim pomoc ko se razume u stelovanje plovka u karburatoru. Ovako, ima plovak koji se nalazi u loncetu i kada dolazi gorivo plovak se podize. Odnos smese benzina i vazduha treba da. Kod većine motocikala koristio se karburator za ubrizgavanje goriva u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.