nedjelja, 11. rujna 2016.

Beko pralni stroj forum

Beko pralni stroj forum Staršem že nekaj časa hudo ruži ca. Ko stojiš zraven pri centrifugiranju, imaš občutek da se bo vsak čas razletel. Kateri pralno sušilni stroj kupiti?

Beko pralni stroj forum
Moški čvekBufretOversett denne siden12. Beko- nemški Grundig ki ga izdelujejo v Nemčiji! Tudi jaz imam pralni stroj BEKO in sem super zadovoljna.


BufretLignendeOversett denne siden15 innlegg - ‎2 forfattereA ima kdo od vas pralni stroj znamke Beko in mi zna povedat kako je z njim zadovoljen?

Beko pralni stroj forum
Je kakršen koli problem z njimi? Lahko kdo poda svoje mnenj o tem. Ne vem za pralne stoje, imamo pa pomivalni stroj Beko, ki je. Kupujem nov pralni stroj in se odločam med enim Gorenje in Beko. Kar se tiče tehničnih lastnosti sta si enaka, cena tudi primerljiva. Sam ti priporočam Gorenjski pralni stroj servis je blizu cenovno pa je malce dražji! Jaz imam Beko že 15 let, pa še dela normalno.


Midva imava beko hladilnik dve leti, beko štedilnik eno leto in beko sušilni. Mi2 imava Beko pralni stroj že 5 let - odlično dela, zaenkrat brez.

Beko pralni stroj forum
Je pa važno tudi to, da je od blizu in mreža serviserjev beko je gotov manj. Gorenjevo pečico, drugi Gorenjev pralni stroj, čakam na tretjo Gorenjevo. Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. No jaz imam od Beko, pralni stroj, mama pa štedilnik.


Obe sva zadovolnji z aparatoma. Trenutno ni nobenih težav še z nobenim, stroj skoraj. Urgentno rabimo nov pralni stroj, ker je šel stari po gobe. Vzami Beko pralni stroj,višji rang. Ste mi pomagale, da je odločitev bila lažja - Bosch bo novi. Beko ne poznam, nismo nič imeli doma in nekako nismo hoteli tvegati.


Zakaj so pralni stroji z invertnim motorjem tišji, energijsko bolj učinkoviti in. Electrolux, Beko, Bosch, Samsung, LG, Siemens, Miele in ostali. Pralni stroj Beko WTV6632B0 z globino 45 cm navdušuje z nizko porabo energije, saj deluje v energijskem razredu A+++, njegovih 15 programov in 3 pomožne. Doma imamo pralni stroj 2,5 let in so se nam vrata čist pokvarla (ni se dalo zapirat) Pol smo. Kakšne so vaše izkušnje z belo tehniko BEKO? PRALNI STROJ BEKO WMB 61231M , še malo več kot 4 leta v garanciji, zraven vsi papirji račun, garancija. Beko in podobnih poceni firm ki jih ponujajo , ker so narejeni slabše kot je bil gorenje pred. Matto je nekaj časa nazaj kupoval pralni stroj kot že veste in postal pravi ekspert kar se.


Doma bi kupili nov pralni stroj, pa smo našli tega na mimo vrste z zelo. Z ženo sva kupila BEKO pralni stroj in hkrati še Beko sušilni stroj.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.